Універсальну машину Expertfold 110 A3 для виготовлення складних картонних коробок зі швидкістю до 450 м/хв. оснащено новими інтегрованими модулями для виготовлення коробок зі складним дном і чотирьох- або шестикутних. Час налаштування при переналадці скорочується на 80%.

Універсальний прес Novafoil 106 для гарячого тиснення фольгою — перший потоковий прес Bobst для гарячого тиснення фольгою з секцією перехресного нанесення фольги. Він також може використовуватися для тиснення, зворотного конгреву, нанесення голограм і висікання.

Модернізована конструкція тигельної секції та тактового механізму приводу ланцюгів грейферів забезпечує більший тиск, збільшений час витримки, а також плавну та стабільну подачу листа, гарантуючи чудову якість декоративних елементів.

Формат аркуша — від 350x400 до 760x1060 мм. Прес працює з папером щільністю від 80 г/м², картоном -- до 2000 г/м² і гофрокартоном завтовшки до 3 мм. У пристрої 12 зон нагріву з регулюванням температури в межах 20-160° C. Швидкість роботи — до 7000 л./год.

Нова система оптичного приведення різання по друку Accuregister скорочує час налаштування та кількість зупинок преса, пов’язаних з подачею, підвищуючи продуктивність і забезпечуючи високу якість приведення заготівок. Нові функції Accuregister та інтеграція зі службою Bobst Helpline допомагають звести до мінімуму час обслуговування.

Новий засіб TooLink для підключення машин і інструментів включає можливості управління робочими параметрами.

Цифровий контрольний стіл Folding Carton 106 є новітньою позицією в портфоліо Bobst. Він підходить для формату 106 і порівнює результати виробництва з вихідним PDF-файлом замовника. Для виготовлення гофропаковання Bobst пропонує висікальний прес Mastercut 1.65, що дає змогу обробляти каширувані вироби, картон і гофрокартон. Він працює з матеріалами щільністю від 300 г/м² і двошаровими кашируваними листами BC.

За словами виробника, Mastercut 1.65 є єдиним рішенням на ринку для поділу заготовок формату VII і дає змогу виконувати одинарне та подвійне висікання, а також виклад повних аркушів.

Автоматичний пакувальник Speedpack збільшує продуктивність моделей Expertfold 145/165, Expertfold 170-350 і Masterfold 170-350m.

Для випуску гнучкого паковання Bobst пропонує:

  • родину екологічних матеріалів oneBARRIER з мономатеріальним поліетиленом без етилен-вінілового спирту;
  • машину глибокого друку Vision RS 5003 зі швидкістю до 450 м/хв.;
  • фарби на водній основі, розроблені в партнерстві з Siegwerk.