За словами виробника, у голівці D3000-A1R циркуляція чорнила виконується на рівні сопел, щоб запобігти можливим проблемам через випаровування вологи поруч з соплами. Циркуляція також сприяє стабільному друкові та збільшує ступінь свободи в розробці пристроїв і чорнил.

На відміну від друкувальних голівок серії PrecisionCore S, новинки не потребують регулярного викиду чорнила та очищення. Модель S3200-A3 працює з тією ж частотою (24 кГц), що і S3200-A1, але виробляє краплі, які в 1,4 рази більше.

Це забезпечує добру якість друку на високих швидкостях навіть за великої відстані між голівкою та матеріалом, наприклад, при друці на текстилі та картоні. Завдяки легко масштабованій S-образної міцній конструкції S3200-A3 може використовуватися для широкого спектру застосування.

Голівка I3200 (8)-A1HD з фізичною роздільною здатністю 1200 сопел на дюйм (за використання двох кольорів) перевершує за цим параметром модель I3200 (4)-A1 й дає змогу отримувати невеликі зображення високої чіткості. Вона підходить для високошвидкісного однопрохідного та багатопрохідного друку.