На флексографічній машині Bobst 96S (новітнє покоління цієї машини — Bobst Master CI 90 SIX) впродовж однієї доби було нанесено друк на 1 174 000 м2 препринта із середньою швидкістю 489 м/хв. або 48 917 м2/год. Отже, машина практично постійно працювала з макс. продуктивністю, вкл. заміну рулонів і зміну замовлень.

Унікальні робочі характеристики машини, встановленої в компанії ще в 2010 р., об’єднано з дорогими формними пластинами та оснащенням. Bobst 96S має вісім фарбових секцій та окремий лакувальний апарат. Завдяки високому рівню автоматизації попередніх налаштувань та автосклеюванню рулонів на швидкості до 450 м/хв.. забезпечується макс. швидка зміна замовлень. «Родзинкою» машини є система smartGPS для автоматичного приведення та регулювання натиску.

Завдяки інсталяції першої в світі машини Bobst 96S з шириною друку 2800 мм Panther Print стала найбільшою приватною компанією-виробником паковання. Всі технології машини, включаючи продуктивну сушку, систему подачі фарби, сконструйовані для забезпечення тривалої роботи з макс. продуктивністю. На машині друкують навіть на тонкому крафт-лайнері та на ще більш тонкому тест-лайнері щільністю від 35 г/м2. Panther Print може щорічно виробляти від 150 до 200 млн м2 препринта екстра-класу. За свою роботу на Bobst 96S компанія отримала чимало нагород, в т.ч. від Німецької флексографічної технічної асоціації DFTA, яка вважається найпрестижнішою нагородою за якість друку в Німеччині.