Рюдігер Маас, керуючий директор f: mp. «Ми несемо відповідальність за здоров’я наших відвідувачів та експонентів. На тлі нинішньої пандемії COVID-19 та постійних обмежень, на жаль, не гарантовано, що ми зможемо провести PRINT & DIGITAL CONVENTION в Дюссельдорфському виставковому центрі в червні. Довіра експонентів до такого рішення підтверджується тим, що 95% учасників, які вже замовили площі, підтвердили також участь у жовтні. Ми розглядаємо конгрес як платформу для взаємодії, зосереджену на визначених основних проектах та передачі знань, із значним акцентом на інтерактивному досвіді. Тому ми вважаємо за важливе проводити конгрес як особливу подію, щойно така можливість з’явиться».

Сабіна Гелдерманн, директор з друкарських технологій Messe Düsseldorf: «Навіть якщо віртуальні формати є мірилом всього, що є в наші часи, наші клієнти визнають, базуючись на досвіді останніх дванадцяти місяців, що особисті події є потрібними, особливо коли йдеться про тактичний досвід технологій та їхнє застосування. Тому ми впевнено дивимось у жовтень 2021 року».

PRINT & DIGITAL CONVENTION буде зосереджена на презентації інноваційних технологій у проектах, які не лише демонструють окремі верстати та інструменти, а й загальні рішення, орієнтовані на практичні вимоги. Окрім захоплюючих експонатів та інтенсивних консультацій експертів на виставкових стендах, на відвідувачів чекає велика та висококласна програма лекцій з усіх важливих аспектів корпоративного спілкування та друку та цифрових технологій. Конгрес та виставка-ярмарок — разом із віртуальними пропозиціями, такими як virtual.drupa та всесвітній портфель виставок друкованих технологій drupa — скоротять час до наступного проведення drupa у 2024 році й водночас є важливою платформою для передачі знань, обміну та створення мереж.

Для отримання додаткової інформації відвідайте: www.drupa.com/en/drupa_global/ та tdm-e.f-mp.de