Дочірня компанія виробника (Domino Amjet Ibérica) співпрацює з глобальною медико-технологічною компанією Becton Dickinson, яка випускає вакцину на своєму заводі Fraga в Іспанії. Для нанесення кодів на зовнішнє паперове паковання вакцини та спеціальних ін’єкційних голок компанія встановила на свої виробничі лінії високошвидкісні модулі струминного друку Domino K600i.

Компанії Becton Dickinson потрібне рішення, яке дозволило б виключити низку проблем, з якими вона стикалася під час експлуатації альтернативних розробок — неефективне переналагодження при роботі з великою кількістю SKU, занадто багато зупинок для заміни витратних матеріалів, проблеми з якістю друку та низька швидкість.

Монохромні модулі K600i, побудовані на платформі струминного друку Domino Generation 6, використовуються для нанесення різних кодів та іншої змінної інформації на етикетки, наклейки, паковання, квитки, поштові відправлення та іншу продукцію. Модулі можуть встановлюватися на різне друкарське, обробне, пакувальне й інше виробниче обладнання, а також працювати в якості автономної монохромної ЦДМ. Ширина друку — від 108 до 782 мм (один і сім модулів відповідно). Макс. швидкість — 200 м/хв. Модулі K600i дозволяють друкувати:

  • УФ-чорнилами (для LED або лампових УФ-сушок);
  • водними пігментними чорнилами;
  • високопігментованими білилами;
  • прозорими УФ-чорнилами, які можуть використовуватися для вибіркового лакування або в якості адгезиву для подальшого тиснення фольгою;
  • новими чорнилами UV97BK для харчового паковання.

В активі Domino — близько 1000 інсталяцій модуля K600i по всьому світу.