Створена більше 30 років тому McGowans розширила свій бізнес, інвестуючи в найкращі у своєму класі технології, що дозволяють компанії конкурувати у будь-якому сегменті ринку — від зовнішніх засобів масової інформації, комерційного друку, POS, гофрованого картону до 3D-друку. Маючи 123 співробітника, McGowans є постачальником для багатьох провідних брендів, маркетингових агенцій та роздрібних торговців в Ірландії. У компанії три локації (дві у Дубліні та одна у Белфасті). McGowans співпрацює з широким колом дизайнерів та розробниками, які надають дизайни у ​​2D та 3D: клієнти можуть буквально прийти до неї з ідеєю та піти з готовим друкованим продуктом, що забезпечує фактор «вау».

McGowans сподівається за допомогою нової технології подвоїти обіг цифрового підрозділу.

Мал Макгоуан, генеральний директор компанії McGowans: «Ми одразу зрозуміли переваги та оцінили можливості друкарських машин Landa. Крім того, формат B1 та широкі можливості з використання матеріалів для друку відкривають для нас нові джерела прибутку. Побачивши прототип цієї друкарської машини на drupa 2012, ми внесли депозит».

Landa S10 заповнить у McGowans розрив між існуючим малоформатним цифровим устаткуванням та обладнанням потужного широкоформатного гофрованого підрозділу. Тепер друкарня зможе виготовляти набагато більші наклади комерційної друкованої продукції, матеріалів для прямих поштових розсилок, POS-матеріалів та картонного паковання. Ця інвестиція дасть змогу McGowans скоротити відходи та складські запаси.

На думку Мала Макгоуана, Landa S10 змінить друк в Ірландії та стане важливою віхою в еволюції McGowans.

Мануель Шрутт, генеральний директор EMEA, Landa Digital Printing: «Ми раді бачити McGowans у родині Landa. Ця друкарня перебуває у авангарді нових технологій, що заохочують позитивні зміни в галузі. Ми віримо, що Landa S10 додасть значну конкурентну перевагу бізнесу компанії».