Сушильні пристрої Tesoma серії Compact використовуються для фіксації пластізолевих, сольвентних, водних і витравних фарбників, в т.ч. і чорнил для цифрового друку. Є дві версії пристроїв, в одній з яких в якості джерела енергії використовується природний або скраплений газ, а в іншій — електрика. Обидві моделі рекомендуються для використання як на трафаретних, так і на цифрових виробництвах, які здійснюють друк на готових виробах і крої.

Висока якість продукції на виході з сушильного пристрою досягається завдяки великому обсягу гарячого повітря, що рівномірно розподіляється в зоні нагріву під час фіксації фарбника. Нові моделі лінійки Compact оснащені системою рециркуляції з фільтром із нержавіючої стали для видалення ворсу, сучасними пристроями температурного контролю, що запобігають перегріву машини (і як наслідок, її швидкому зношуванню) і системою самодіагностики, яка інформує оператора про стан всіх вузлів, що входять до складу сушильного пристрою.

Не менш важливим фактором, що впливає на популярність даних пристроїв, є швидкий доступ до ключових вузлів машини, що дає змогу здійснювати планову заміну деталей і проводити технічне обслуговування в стислі терміни силами персоналу.