PKG-675i — це високоякісний струменевий пристрій, який швидко та економно друкує короткі наклади гофрованого паковання, а також наносить персоналізований дизайн на попередньо вирізані коробки, що сприяє скороченню відходів та витрат на виготовлення пакування.

Пандемія COVID-19 зумовила  зміни відбулися саме у способі продажу та реалізації товарів, оскільки з'явилася тенденція варіативного та швидкозмінного дизайну паковань, що обирається відповідно до формату замовлення, способу розповсюдження та інших нюансів електронної комерції та доставки.

Дослідження компанії Smithers свідчать про те, що COVID-19 прискорив попит на паковання для електронної комерції на два-три роки у порівнянні з прогнозами до пандемії. Світовий ринок паковання для електронної комерції складав понад 49 мільярдів доларів у 2020 році, і Smithers акцентує на тому, що 80% цієї вартості припадає саме на гофроване паковання.

Едоардо Котічіні, Senior Manager Professional Print, Konica Minolta Business Solutions Europe, каже: "Ріст електронної комерції є однією з важливих тенденцій в розвитку галузі паковання, і він матиме серйозний вплив на виробників гофрованого паковання. Зокрема, вони повинні мати можливість швидко виготовляти специфічні для електронної комерції дизайни паковань, які є особливо необхідними для розповсюдження поштою, а не для роздрібних продажів. Варіативність та персоналізація також стають необхідними. Створення високоякісних прототипів, можливість виготовлення партій короткими накладами та персоналізованих паковань стає можливим з цифровою машиною для струменевого друку PKG-675i ".

Ця машина виготовлена Konica Minolta у партнерстві з MTEX - NS та містить в собі п’ять друкарських голів Memjet® CMYK, що дозволяють друкувати на максимальній ширині 1067 мм з роздільною здатністю 1600 на 1600 точок на дюйм. За мінімальних налаштувань перед початком роботи можна друкувати з високою роздільною здатністю зі швидкістю до 18 метрів за хвилину. Програмне забезпечення Caldera RIP вже вбудоване в машину, а для друку використовуються водорозчинні чорнила, які затверджені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів (FDA).