Основу партнерства було закладено в 2018 р. після виходу GEW, добре відомої в етикетковому і вузькорулонному друці, на ринок листового офсету. Поява в 2019 р. компактної, високопродуктивної УФ-сушарки GEW LeoLED для листового друку привернуло увагу дистрибуторів RMGT і призвело до першої тестової інсталяції на початку 2020 р. такої сушки на машину в штаб-квартирі компанії в Хіросімі.

Згодом сушарку LeoLED ретельно протестовано на декількох офсетних машинах RMGT різної конфігурації. За словами виробника, результати перевершили всі існуючі критерії продуктивності. «Модульна конструкція лінійок світлодіодів (MLA) дає змогу розміщувати та швидко переміщати будь-яку кількість сушарок в будь-яке місце друкарської машини. Одна й та ж сушарка LeoLED в конфігурації з одинарним, подвійним або потрійним модулем MLA може використовуватися для друку з низькою, середньою та високою продуктивністю. Ця концепція привернула увагу RMGT завдяки максимальній надійності та гнучкості конфігурацій», — зазначив керуючий директор з продажу GEW Роберт Рей.

Керівництво RMGT спиралося на репутацію GEW в галузях розробки та виробництва УФ-сушарок у відповідності з суворими стандартами збирання та повного тестування кожної сушарки перед відправленням. Унікальна система віддаленого моніторингу, заснована на Інтернеті речей GEW IoT, повідомляє про всі зміни робочих умов в режимі реального часу.