Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

 

Партнер FoReCH: Barista Games.

Партнери IFFIP: Клуб пакувальників, Всеукраїнська асоціація пекарів.

Організатор FoReCH&IFFIP 2020 компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» вдячна учасникам, партнерам, спікерам та гостям за активну участь у підготовці та успішному проведенні виставок. Попри карантин, який, безумовно, вніс корективи до процесу підготовки та проведення заходів, відбулося чимало продуктивних зустрічей, підписано десятки вигідних угод, експоненти отримали максимальний ефект від участі.

 

Оскільки напрямки виставок доповнювали одне одного та створювали сприятливу ділову атмосферу, відвідувачі та учасники мали унікальну можливість розширити бізнес-контакти. Учасники представили новинки та кращі зразки продукції, знайшли нових клієнтів та підтримали репутацію успішного гравця ринку, а також визначили перспективні напрями розвитку. Відвідувачі впродовж трьох днів мали нагоду поспілкуватися з учасниками, дізнатися про останні тренди та зробити вигідні замовлення.

На FoReCH 2020 традиційно було представлено:

  • чай, кава та кавове обладнання;
  • заморожені продукти, риба, морепродукти;
  • меблі та інтер’єрні рішення для ресторанів, кафе, барів;
  • текстиль для сегмента HoReCa;
  • посуд, аксесуари;
  • автоматизація, програмне забезпечення, технічні рішення для клінінгу в сегменті HoReCa.

На IFFIP 2020 було представлено:

  • технології, обладнання та інгредієнти для харчової промисловості, хлібопечення, виробництва кондитерських виробів;
  • технології та обладнання для виробництва пакувальних матеріалів, тари та паковання, дозування, фасування, закупорювання та інших операцій;
  • тара та паковання, допоміжні матеріали;
  • поліграфічна продукція;
  • етикетки, матеріали та обладнання для їхнього виробництва.

 

У виставках взяло участь чимало компаній, що надають послуги флексографічного, офсетного та цифрового друку, з усіх регіонів України: «Аванпост та партнери», «Арго Флексо», Друкарня New Media, «Конві-Пак», Мережа Друкарня «Вольф», Green Pack, Gurov and company, SDPack, UBI Pack Studio, Univest Packaging…

 

FoReCH&IFFIP 2020 у цифрах та фактах:

  • Загальна експозиційна площа понад 6 600 м2.
  • Понад 150 компаній-учасниць.
  • Учасники з 7 регіонів України: Київ, Дніпропетровська, Запорізька, Київська, Кіровоградська, Львівська, Одеська та Харківська області та дві іноземні компанії (з Німеччини та Чехії).
  • Понад 5 000 професійних відвідувачів.
  • Практичні майстер-класи від шефів, семінари конкурси та презентації.
  • Участь лідерів ринку, які представляють обладнання, технології та продукти харчування для сегмента HoReCa в Україні: «Перша чарівна скриня», Discaf, FRITSCH, KUMKAYA, MERX, MIWE, OMAG, R.P.S., SISPRO, VAP, VOVA, «Епіцентр», «Пак-Трейд» та багато інших.
  • Вперше на FoReCH за підтримки Barista Games відбувся BREW BATTLE та VEGAN LATTE ART BATTLE.

 

Експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH та форум харчової промисловості та упаковки IFFIP традиційно привертали увагу фахівців актуальною та насиченою бізнес-програмою. Вона включає семінари, майстер-класи, презентації, конкурси  та інші заходи.

Найбільш знакові заходи на FoReCH&IFFIP 2020:

24 вересня в рамках IFFIP 2020 відбувся Всеукраїнський з’їзд «Життя після впровадження НАССР: постійне вдосконалення діючої системи харчової безпеки». Це була дійсно масштабна подія для фахівців із безпеки та якості харчових продуктів, оскільки зал був максимально заповнений, а виступи спікерів супроводжувалися активними діалогами та дискусіями.

Постійний партнер виставки IFFIP – Клуб пакувальників спільно з організаторами виставки провів церемонію нагородження переможців Всеукраїнських конкурсів на краще паковання «Українська зірка упаковки 2020», «Українська етикетка 2020» та «Упаковка майбутнього 2020». Цього року в конкурсах номінувалися 52 зразки упаковки та етикетки з 23 українських підприємств з 12 міст та 53 зразки упаковки молодих дизайнерів із 10 навчальних закладів із 4 міст України. Переможці з 19 підприємств отримали почесні призи та дипломи переможців.

Серед переможців: АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод» (уже 16-а нагорода), Рубіжанський картонно-тарний комбінат (10-а нагорода), ВТК «Полімерцентр» (перша нагорода), «Витал Пак» (перша нагорода). Серед студентів, диплом за І місце отримала Ганна Мачинська з НАОМА.

Всеукраїнська асоціація пекарів спільно з організаторами виставки провела конференцію «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі». Обговорювали актуальні питання якості та безпечності хлібобулочних виробів задля підвищення конкурентоспроможності українського хлібопечення. Під час конференції відбулося вручення нагород учасникам Всеукраїнського Конкурсу хлібобулочної продукції у номінаціях: «Кращий здобний виріб 2020» «Кращий хліб із суміші житнього та пшеничного борошна заварний 2020» та «Краща упаковка хлібобулочних виробів 2020».

Дві доби в рамках виставки FORECH тривав BREW BATTLE – батл на приготування кращого кавового напою методом ручного заварювання. В батлі взяли участь 24 баристи з різних міст України, які змагалися у приготуванні кави трьома методами ручного заварювання: AeroPress, Hario V60 і Clever Dripper. Перемогу в BREW BATTLE здобув бариста із Запоріжжя Євген Бабко (кав’ярня Jays Coffee Brewers).

В останній день виставки під гучні опліски вболівальників відбувся VEGAN LATTE ART BATTLE – батл, в якому учасники готували напої з лате-артом, використовуючи суперфуди Fonte та рослинні напої Alpro (тобто без кави та молока). Головний приз дістався київському баристі з кав’ярні Paragraph Coffee Владиславу Іващенку.

 

Дирекція FoReCH&IFFIP 2020 висловлює щиру подяку учасникам, партнерам і гостям за інтерес до виставки! Успішне проведення виставок — це наш спільний успіх, яким ми довели, що бізнес функціонує, а життя триває. До зустрічі на FoReCH 2020 та IFFIP 2020 у Міжнародному виставковому центрі, м. Лівобережна!

Слідкуйте за новинами FoReCH та IFFIP на Facebook-сторінках:

www.facebook.com/InternationalForech

www.facebook.com/IFFIP.InternationalExhibition

Офіційних сайтах: www.forech.kiev.ua, www.iffip.kiev.ua