Так, на початку вересня відбувся перший семінар з  розвитку проектного бізнесу для системного інтегратора № 1 в Україні  – компанії НАВІГАТОР.

У своїй презентації представники компанії CHGroup продемонстрували тендерні пристрої ОКІ, їхні переваги, цінові пропозиції та можливості підтримки з боку вендора у партнерстві з CHGroup.

Андрій Стельмах, комерційний директор групи компаній НАВІГАТОР:

«Ми вже тривалий час співпрацюємо з командою, що складає менеджмент компанії CHGroup, ще за часів представництва ОКІ. Слід зазначити, що якість, надійність, простота у користуванні та ефективність використання продукції є важливими критеріями для нас, як для системного інтегратора, і властивими критеріями для продукції відомого світового виробника. Не менш критичними та важливими є відкритість у партнерських стосунках, порядність та методичність у виконанні своїх зобов’язань, що є невід’ємною рисою компанії CHGroup – агента ОКІ на території України. Впевненість в наших партнерах є наріжним каменем в подальшій співпраці для розвитку бізнесу з продуктами ОКІ в Україні»

Важливими темами семінару також були порівняння тендерних пристроїв ОКІ з пристроями інших основних гравців ринку, їхнє ринкове позиціювання та підтримка, яку може забезпечити вендор.

Тарас Чабанівський, директор компанії CHGroup: «Нагромаджений досвід і бездоганна репутація бренду ОКІ та команди CHGroup дають нам змогу забезпечувати потрібну партнерам підтримку, пропонуючи, від імені OKI, перевірені часом високотехнологічні рішення з різноманітної роботи з документами для будь-яких завдань та робочих груп різних розмірів: від користувачів малого та середнього бізнесу до великих корпорацій. Ми робимо акцент на перевагах продуктів та основних принципах співпраці з нашими надійними, багаторічними  партнерами в Україні, першим з яких є компанія “НАВІГАТОР”». 

Загалом у семінарі взяло участь 12 співробітників компанії "НАВІГАТОР", що безпосередньо співпрацюють із поважними Замовниками компанії. Всі учасники семінару мали змогу задати всі свої питання  щодо продукції ОКІ та наживо поспілкуватися з представниками бренду ОКІ в Україні, фахівцями компанії CHGroup.