Еґхам, 5 грудня 2019 року – минуло три десятиліття із часу випуску перших світлодіодних принтерів. Компанія OKI Europe першою почала виготовляти світлодіодні принтери й тримає високу планку якості й донині. Але її співробітники не планують зупинятися на досягнутому: вони продовжують удосконалювати світлодіодну технологію й створювати передові пристрої.

В OKI Europe світлодіодні принтери щиро цінують за легкість технічного обслуговування, надзвичайні швидкість, точність і якість друку. Слід також згадати про діапазон підтримуваних носіїв, який справді вражає.

Аби відсвяткувати 30 років зі світлодіодною технологією, OKI Europe запрошує всіх клієнтів і партнерів зняти відео й поділитися в них своїми враженнями від світлодіодної технології OKI. Компанія також пропонує всім своїм клієнтам переконатися в якості й детальності друку світлодіодних принтерів та мультифункціональних пристроїв (МФП) OKI.

Спробуйте роздрукувати весь роман "Робінзон Крузо" Данієля Дефо на одній PDF-сторінці й поглянути на роздруківку, скориставшись збільшувальним склом. Ви будете вражені тим, наскільки чітко виглядає дрібний шрифт.

«Ми пишаємося своєю історією, адже компанія OKI Europe стала новатором у створенні принтерів на базі світлодіодної технології, – говорить Памела Госал (Pamela Ghosal), генеральний директор із питань маркетингу в регіоні EMEA, OKI Europe Ltd. – Понад тридцяти років тому ми відкрили еру світлодіодного друку, переконавшись у перевагах цієї технології над іншими. Понад мільйона різноманітних продуктів від OKI було створено на основі цієї технології. Вона й понині є важливою частиною наших інновацій у галузі друку».

 

OKI Europe – інновації в технології світлодіодного друку

Уперше компанія OKI застосувала світлодіодну технологію для створення принтерів у 1989 році. Саме тоді було створено перші світлодіодні принтери в Європі: OL400 і OL800. У 1998 рік випущено OKIPAGE 8c, перший цифровий повноколірний принтер від OKI, який вирізнявся з-поміж конкурентів удвічі вищою швидкістю друку.

У 2005 р. компанія випустила принтер C5500 MFP – перший на ринку світлодіодних і лазерних принтерів повноколірний МФП формату A4 на базі світлодіодної технології. OKI не мали наміру зупинятися на досягнутому, і використання світлодіодної технології для покращення характеристик принтерів продовжилося. Тож інновації, пов’язані з покращенням якостей пристроїв (розміру принтерів, швидкості друку, відтворення кольорів, діапазону підтримуваних носіїв тощо), утілилися в інноваційних принтерах, що вигідно вирізнялися з-поміж конкурентів. Цього року OKI, дотримуючись своєї стратегії, презентували відзначену численними нагородами серію найменших на ринку повноколірних принтерів формату A3 – C800.

Технології світлодіодного й лазерного друку базуються на принципах електрографії, тобто застосування світла для перенесення зображення на світлочутливий барабан. Основна відмінність між лазерними й світлодіодними принтерами полягає в способі друку зображення.

Світлодіодні друкарські головки, на відміну від лазерних, переносять зображення безпосередньо на барабан і не потребують рухомих частин чи дзеркал для роботи. Прямий шлях проходження паперу значно підвищує надійність і розширює діапазон підтримуваних носіїв світлодіодних принтерів порівняно з лазерними.

Таким чином, світлодіодні принтери від OKI є чудовим рішенням для друку важливих ділових документів, а також стануть до вподоби підприємствам галузі роздрібної торгівлі, що прагнуть завоювати прихильність клієнтів за допомогою створених власними силами візуальних рекламних матеріалів.

Нині компанія OKI працює над удосконаленням світлодіодної технології, зокрема розширює діапазон підтримуваних носіїв, збільшуючи їхню привабливість для підприємств, що прагнуть виконувати завдання друку власними силами економічно й швидко, не покладаючись на підрядників.

За допомогою компактних світлодіодних пристроїв від OKI можна друкувати що завгодно: вказівники для полиць, цінники, ярлики, більшість матеріалів на попередньо обрізаних носіях, наліпки на підлогу, ефектні плакати, рекламні графічні матеріали, демонстраційні стенди, двосторонні банери, матеріали на водонепроникних носіях і багато іншого.

Технологія світлодіодного друку назавжди змінила обличчя ринку комерційного друку, адже вона допомагає центрам поліграфії й креативним компаніям розвивати свій бізнес і отримувати доступ до нових джерел прибутків, пропонуючи нові послуги клієнтам.

Тут стануть у пригоді різноманітні пристрої на кшталт першого у світі цифрового світлодіодного принтера з можливістю друку білим тонером або не менш інноваційних 5-колірного принтера (CMYK + білий або прозорий глянець) і компактного 5-колірного цифрового принтера для друку етикеток (CMYK + білий).

Пристрої OKI для промислового друку пропонують економічну альтернативу прямому друку на тканині, а також друку за індивідуальним дизайном, друку етикеток і конвертів. Важливе значення тут має здатність друку на різноманітних носіях різного типу та щільності. Наприклад, здатність друку на чорних носіях відкриває нові можливості для творчості й створення індивідуального дизайну, а тираж може обмежуватися одним екземпляром.

«В OKI Europe щиро переконані у виняткових можливостях світлодіодного друку та інших перевагах цієї технології порівняно з друком на лазерних принтерах, – зазначає Лі Вебстер (Lee Webster), генеральний директор із продукції та пропозицій у регіоні EMEA, OKI Europe Ltd. – Ми не збираємося зупинятися на досягнутому та будемо надалі вдосконалювати й упроваджувати світлодіодну технологію, адже прагнемо пропонувати нашим клієнтам надійні високоякісні принтери для офісу й дому, що здатні друкувати майже на будь-чому».

                                     

Детальнішу інформацію шукайте на сторінці www.okieurope.com/LED