Компанія OKI Europe анонсувала нову серію пристроїв C800 – надзвичайно компактних повноколірних принтерів A3, які забезпечать друк професійної якості для компаній будь-якого виду діяльності. Пристрої серії C800 розроблені для задоволення потреб організацій, які зазвичай замовляють друк матеріалів у спеціалізованих постачальників послуг. Тепер такі організації зможуть швидко й без зайвих витрат упоратися з будь-яким завданням друку власними силами незалежно від його обсягу.

Завдяки інноваційній цифровій світлодіодній технології пристрої OKI серії C800 підтримують неймовірно широкий діапазон форматів, від попередньо обрізаних заготовок до ефектних плакатів і великих банерів, забезпечуючи яскравий друк високої чіткості.  C800 – це компактний розмір, висока якість і швидкість друку. Пристрої цієї серії ідеально підійдуть для будь-якої компанії, зокрема для підприємств роздрібної торгівлі.

Завдяки новій енергоефективній технології OKI принтер вмикається, розігрівається та вимикається надзвичайно швидко, що дає змогу заощаджувати час і електроенергію, при цьому не знижуючи якість або продуктивність друку.
Серія C800 включає найменші на ринку повноколірні принтери A3 для комерційного друку, зокрема універсальний принтер C824, який ідеально підходить для окремих фахівців і робочих груп із різноманітними потребами, забезпечує повсякденний друк документів за доступною ціною та дає можливість створювати ефектні рекламні й маркетингові матеріали неперевершеної якості. Крім того, у додатку OKI Mobile Print користувачі можуть переглядати відеоролики про усунення несправностей. Функція Private Print і технологія автентифікації користувача Card Release (додаткова функція) запобігають несанкціонованому доступу та допомагають захистити корпоративні дані. Пристрій C824 здатен друкувати на папері малої та великої щільності, від 64 до 256 г/м2, з роздільною здатністю 1200 x 600 точок на дюйм, а також на носіях різного формату, від А6 до A3, включаючи банери довжиною до 1,3 м.

Пристрій C834 має ті ж переваги, що й C824, проте для нього також передбачено можливість бездротового підключення (стандартна комплектація), підтримку технологій AirPrint від Apple Inc. і Google Cloud Print 2.0, а також функцію швидкого друку одним дотиком, завдяки якій користувачі можуть друкувати матеріали безпосередньо зі смартфонів або планшетів (тільки з ОС Android). Модель C834 з технологією багаторівневого засвітлювання ProQ2400 забезпечує надзвичайно високу чіткість і якість друку з роздільною здатністю 1200 x 600 dpi. Крім того, вартість експлуатації C834 суттєво нижча завдяки значному експлуатаційному ресурсу витратних матеріалів.

Утілюючи всі особливості моделі C834, пристрій C844 забезпечує ще вищу якість рекламних і маркетингових матеріалів, інформаційних вказівників і вивісок професійного рівня, надзвичайну чіткість тексту й зображень із роздільною здатністю друку 1200 x 1200 точок на дюйм.

Кожен принтер серії C800 обладнаний чітким і легким у використанні екраном та має сертифікат Blue Angel*, що підтверджує його енергоефективність.  Новий ф’юзер OKI забезпечує економію енергії, як і режим автоматичного вимкнення, за якого енергоспоживання зменшується до 0,15 Вт, коли принтер не використовується.

Автоматичний дуплексний друк дає змогу зменшити витрати паперу. Крім того, клієнти можуть брати участь у безкоштовній програмі OKI з утилізації витратних матеріалів, що допомагає підприємствам дбати про екологічність і економічну ефективність друку.                                                                                                                        

"Запуск нової серії повноколірних принтерів C800 формату A3 – це важливий крок до друку власними силами, – упевнена Анна Емілія Доррінгтон (Anna Emilia Dorrington), старший менеджер із маркетингу продукції OKI Europe Ltd. – Подальше просування концепції OKI щодо доступності друку для всіх допоможе компаніям друкувати більше високоякісних матеріалів власними силами. Це створює величезний потенціал для підприємств будь-якого виду діяльності, зокрема для компаній роздрібної торгівлі в автомобільній і харчовій промисловості, а також в індустрії моди. Вони зможуть швидко та легко створювати для клієнтів високоякісні й візуально привабливі матеріали за доступною ціною, які не поступатимуться професійним матеріалам від спеціалізованих друкарень".

"Серія C800 ідеально підходить для потреб роздрібних торговців, проте користуватися перевагами нових принтерів можуть будь-які організації. Надзвичайно компактні пристрої серії C800 відкривають неймовірно широкі можливості – від друку брошур, банерів і повсякденних ділових документів до друку на попередньо обрізаних заготовках, таких як етикетки, ярлики та сертифікати".

Нові продукти доступні для замовлення у авторизованих партнерів компанії OKI на території України (https://www.oki.com/ua/printing/dealer-locator/index.htmlhttps://www.oki.com/ua/printing/dealer-locator/index.html

Нагадуємо, що єдиним офіційним представником OKI Europe Ltd. в Україні є компанія CHGroup. В разі наявності питань щодо співпраці з бренду ОКІ на території України, будь ласка, надсилайте ваші звернення на електронну скриньку info@chgroup.com.ua.