Втомившись від одноманітних глобальних брендів та агресивної реклами, ми шукаємо щось своє, рідне, зроблене з душею, а не на фабриці в Китаї. Тому виготовлена вручну за унікальними рецептами крафтова продукція сьогодні впевнено розширює коло прихильників. До того ж, невеликі виробники відповідальніше ставляться до якості, швидше та гнучкіше адаптуються до запитів споживачів, ніж великі підприємства. Станом на 1 січня 2018 року в Україні працює понад 45 тис. фермерських господарств, що займаються тваринництвом, вирощують овочі, ягоди, зелень, спеції, виготовляють сири, ковбаси, розмаїту молочну продукцію, варять пиво й виробляють вино. 

Саме тому на #REX_2018 з’явився новий напрямок #REX_Craft, що презентує смачні сувеніри від українських фермерів: сири, м’ясні смаколики, солодощі, алкогольні та безалкогольні напої.

Сувеніри ручної роботи на #REX_2018 традиційно презентує експозиція REX HandMade.

Для майстрів та умільців усіх напрямків участь у REX HandMade — чудова можливість вийти на якісно новий рівень реалізації власних виробів — на ринок корпоративних сувенірів та бізнес-подарунків.

Лише 7 секунд є у виробника на завоювання уваги споживача. Саме стільки часу, як свідчать психологи, потрібно людському мозку для формування першого враження про товар. У боротьбі за симпатії покупців виробники прагнуть виділити власну продукцію серед конкурентів, сформувати і закріпити яскравий та чіткий образ бренду, донести інформацію про цінності і переваги товару. Грамотна упаковка перетворюється сьогодні на один з головних інструментів просування та продажу продукції.

Саме тому на REX c кожним роком зростає попит на унікальний дизайн, оригінальні матеріали і якісне виготовлення упаковки для найрізноманітніших товарів. Другий рік поспіль на виставці сувенірну та ексклюзивну упаковку презентує експозиція #REX_Pack, що охоплює усі складові процесу виробництва — дизайн, матеріали, обладнання, послуги з виготовлення упаковки. Цього року REX Pack супроводжуватимуть тематичні заходи. Найкращі зразки дизайну упаковки продемонструє REX Gallery.

Повний комплекс візуальних рішень — обладнання та матеріали для виробництва у сфері візуальної індустрії, послуги з виготовлення та юридичний супровід — традиційно презентує на #REX_2018 експозиція візуальних комунікацій REX SIGN.

Експозицію створено за підтримки Украинская Ассоциация Визуальной Индустрии УАВИ два роки тому з метою стимулювання розвитку галузі. На REX SIGN ключові компанії-виробники презентують послуги зі створення вивісок, дахових установок, фасадів та інтер'єрів, нестандартних рекламних конструкцій, зупинок та ін. А також матеріали та обладнання для їх виробництва.

Візуальна індустрія активно розвивається в Україні та світі, адже правильне оформлення точок продажу гарантує приплив клієнтів і надає можливість виділитись серед конкурентів. Рітейл, HoReCa, банки, страхові компанії, туристичні агентства — це основні замовники візуальних комунікацій. Щорічно вони приходять на REX в пошуках свіжих ідей та підрядників для їх втілення.

З розвитком e-commerce тема фотографії стала актуальною практично для будь-якої компанії. Наповнення сайтів, створення / розвиток / оновлення інтернет-магазинів, присутність товарів на маркет-плейс, інтернет-реклама — усе це вимагає якісних фотографій. Окремим напрямком виступає фуд-фото. Кафе, ресторани, магазини, фермери складають величезний кластер замовників такої фотопродукції. Саме тому на REX щороку зростає попит як на послуги рекламних фотографів, так і на комплекс всього необхідного для самостійного проведення фотосесій, який виріс цього року в нову експозицію #REX_Photo.

REX Photo об'єднає на єдиному майданчику фотобанки, цифрові фотоапарати, професійне світло, декорації, фотостудії, обладнання для друку та обробки фото. Експозицію будуть супроводжувати тематичні заходи, майстер-класи, а також буде створено галерею фоторобіт у напрямку фуд-фото.

Зацікавились? Тоді обов'язково відвідайте виставку з 25 по 27 вересня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» !
Запрошення та умови участі у REX/T-Rex — на сайті www.rex.ua.