"ColorPainter M-64s від OKI – безсумнівний лідер у цій категорії, – зазначає Девід Світнем, голова відділу дослідницьких і лабораторних послуг у компанії BLI. – Програмне забезпечення CP Manager для виконання різноманітних завдань продемонструвало високі показники ефективності й отримало схвальні відгуки експертів. ПО відзначається комплексними функціями й зручністю використання. Завдяки цим неймовірним характеристиками воно отримало винагороду "П’ять зірок" за управлыння принтером і моніторинг його роботи".

Після запровадження у 2016 р. програми тестування якості екосольвентного й латексного друку на базі BLI перевірено величезну кількість пристроїв від європейських і американських виробників, що спеціалізуються на друці латексними чорнилами у форматі 54–64 дюйми. Відтоді найкращій продукції присуджуються нагороди в чотирьох категоріях:

  • Entry level CMYK Eco-solvent (базовий екосольвентний друк CMYK);
  • Enhanced CMYK Eco-solvent (винятковий екосольвентний друк CMYK);
  • High Production CMYK Eco-solvent (високопродуктивний екосольвентний друк CMYK);
  • Gamut Expansion Eco-solvent (екосольвентний друк у розширеній кольоровій палітрі).

Експерти BLI гідно оцінили високу продуктивність принтера ColorPainter M-64s і виняткову просторову стабільність під час друку розділених на декілька частин великих зображень. На додачу до всіх переваг, ColorPainter M-64s виявився єдиним пристроєм, що отримав найвищий бал за якість монохромного друку. 

_________________________________

*1 Під спільною назвою Keypoint Intelligence працюють дві компанії: Buyers Lab (BLI) та InfoTrends. Компанія InfoTrends займається комплексними дослідженнями світового ринку технологій цифрових зображень, а BLI надає експертну оцінку роботі принтерів, багатофункціональних пристроїв, сканерів і пов’язаного програмного забезпечення.