#1 2017-09-08 16:20:41

agarkov
Администратор
Зарегистрирован: 2014-03-31
Сообщений: 660

Ламінатор DSG-520Y в «Карбон-Сервісі»

Напередодні «високого» сезону у поліграфії провідна друкарня промислового цифрового друку в Україні «Карбон-Сервіс» придбала чергову одиницю устаткування – цього разу постдрукарський парк обладнання доповнив ламінатор DSG-520Y.
 
article_cover.jpg?6430833
До цього придбання в «Карбоні» активно працював і продовжує працювати промисловий ламінатор YDFM-720. Із зростанням обсягів продукції, котра потребує ламінування, друкарні знадобився ще один промисловий ламінатор. Нове устаткування має ширину ламінації 520 мм.
Характеристики DSG-520Y практично такі ж, як і YDFM: відрізняються ширина ламінації (520 мм проти 720 мм), є також є деякі відмінності механічних вузлів. У результаті DSG-520Y значно компактніший, ніж YDFM-720, і займає менше місця на виробництві.
В «Карбон-Сервісі» продовжують довіряти не лише європейським, японським, але й китайським виробникам: у виробництві друкарні є багато китайського післядрукарського обладнання.
Власник друкарні «Карбон-Сервіс» Юрій Якимчук вважає, що китайському постдрукарському устаткуванню властиві найкраще співвідношення ціни, якості і продуктивності. 
На наше питання щодо подальших інвестицій Юрій Миколайович відповідає: «Традиційно є плани з розширення друкарських потужностей, плануємо також придбати деяке післядрукарське устаткування й тестуємо програмні рішення для автоматизації певних етапів виробництва і взаємодії із клієнтами».

Offline

Подвал доски

Под управлением FluxBB