#1 2020-04-11 20:33:57

agarkov
Администратор
Зарегистрирован: 2014-03-31
Сообщений: 660

Konica Minolta AccurioPress 6120 в "Конві-Прінт"

Парк цифрового друкарського устаткування компанії «Конві Прінт» поповнився монохромною ЦДМ продуктивного друку Konica Minolta AccurioPress 6120.
Як зазначив керівник напрямку персоналізованого друку Петро Ружницький, «Конві Прінт» вже тривалий час співпрацює з Konica Minolta Ukraine й має у своєму парку декілька одиниць обладнання компанії. У «Конві Прінт» задоволені якістю сервісу партнера та можливостями Konica Minolta AccurioPress 6120».
«Конві Принт» тривалий час була відома на ринку як провідний виробник конвертів, а також оператор транзакційного друку.
Компанія має офсетне устаткування, декілька ЦДМ, обладнання для вкладення у конверти та формування безконвертних поштових відправлень та інше післядрукарське устаткування.
Із часом «Конві-Прінт» розширила спектр послуг – сьогодні це виробник рекламної поліграфії та відомий виробник книжкової продукції.
Konica Minolta AccurioPress 6120 використовуватиметься у «Конві-Прінт» для друку рахунків на вимогу, змінних даних та коротких накладів чорно-білих видань.
ЦДМ Konica Minolta AccurioPress 6120 рекомендовано для друкарень, що прагнуть розвивати свій бізнес, розширюючи асортимент матеріалів для друку. Щоб ефективно опрацьовувати значні обсяги замовлень, потрібні високопродуктивні друкарські системи. Інноваційні технології, реалізовані в Konica Minolta AccurioPress 6120, гарантують максимальний час безперервної роботи та виняткову якість монохромного друку.
Ці друкарські системи пропонують вражаючий вибір опцій післядрукарської обробки в лінію.
Вже найближчим часом – у нашій групі дізнавайтеся про можливості ЦДМ Konica Minolta, інстальованих у друкарнях з виробництва принтбуків, цифрових підрозділах офсетних друкарень, мережевих копі-шопах тощо та принципах побудови бізнесу цих підприємств навколо устаткування японського виробника!

Offline

Подвал доски

Под управлением FluxBB