#1 2021-02-15 11:36:30

Valia_V
Участник
Зарегистрирован: 2020-07-24
Сообщений: 2

«Друкуймо разом» – наш електронний дайджест!

Доброго дня, шановні колеги!
Хотіли б звернути Вашу увагу на ще одне наше медіа – щомісячний електронний дайджест «Друкуймо разом».
Зазвичай такі видання прив’язані до певного сайту (як от у деяких російських електронних медіа) й мають вигляд звичайної розсилки, яка повторює рубрикатор сайту та звертає увагу дописувачів на певні матеріали або заохочує їх до участі в обговоренні на форумі.
Соціальна мережа поліграфістів, нагадаємо, включає чотири паперові видання (журнал Print+, каталоги «Полиграфия Украины», «Полиграфия упаковки», газета Rex Guide), сайт http://printus.com.ua, потужні пабліки в соціальних мережах (наприклад, ця група).

article_cover.jpg?6430833


Кожне з цих видань (як і унікальні бази даних, по яких ми й розсилаємо «Друкуймо разом») є невід’ємною (але самодостатньою) частиною нашої видавничої програми. Відповідно, в надрах кожного з медіа щось відбувається: наші партнери повідомляють про акції, здійснюють нові інсталяції, запроваджують інноваційні витратні матеріли, намагаються оновлювати парк устаткування або продати устаткування, що було у вжитку.
З іншого боку, ми створюємо контент, яким пишаємося. Й звичайно, прагнемо розширити його читацьку аудиторію. Так, це може бути й рекламний контент, але він цілком відповідає основним критеріям, які для нас є орієнтиром у роботі: інформативність, професійність, глибина викладу…
Отже, «Друкуймо разом» створено на перетині потреб нашої редакції з популяризації власного контенту та наших партнерів-рекламодавців, контент від яких (що вже пройшов апробацію в інших наших медіа) ми, на розсуд редакції, включаємо в електронний дайджест. Це можуть бути прес-релізи, інформаційні повідомлення, оголошення тощо.

31f6b3648059ca1f9923cf8e26c42766.PNG



«Друкуймо разом» має власний рубрикатор: «Акції та знижки», «Обладнання. Продаж та покупка», «Цікаві пропозиції», «Читайте в журналі Print+» тощо.
В кожному випуску передбачено місця для Ваших банерів.
Наразі побачило світ п’ять випусків дайджесту. Готуємо шостий!
 
З питань участі у «Друкуймо разом» звертайтеся:
Редактор -- Валентина Вареник
Тел.: (096) 937 07 67
E-mail: valiayevs96@gmail.com
Менеджер з реклами -- Світлана Мельниченко
Тел: (099) 470 50 01
E-mail: s.m.printplus@gmail.com
 

Offline

Подвал доски

Под управлением FluxBB