#1 2018-05-29 23:16:37

agarkov
Администратор
Зарегистрирован: 2014-03-31
Сообщений: 660

MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S в "Карбон-Сервісі"

Шановні колеги, партнери, представники друкарень і рекламних агенцій, видавництв, дизайн-бюро та промислових компаній!
У друкарні «Карбон-Сервіс» вперше в країні інстальовано промислове обладнання для цифрової постдрукарської обробки відбитків.
MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S дозволяє виконувати УФ-лакування та фольгування відбитків, видрукуваних безпосередньо в друкарні «Карбон-Сервіс», а також надавати послуги з опорядження відбитків стороннім друкарням.
article_cover.jpg?6430833

Можливості
MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S — цифрова УФ-лакувальна машина з секцією тиснення фольгою (саме таку конфігурацію машини встановлено в друкарні «Карбон-Сервіс»).
Машина створює ефекти УФ-лакування (призначена переважно для вибіркового лакування). Собівартість не залежить від довжини накладів (від одного до декількох тисяч відбитків) та їхньої складності. Понад те, ділянка лакування може змінюватися для кожного відбитка.
JETvarnish замість чорнила наносить прозорий лак, який швидко полімеризується під впливом ультрафіолету.
MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S дає змогу виготовляти широкий спектр поліграфічної продукції з високою доданою вартістю:
* комерційну друковану продукцію (ефектні запрошення, листівки, бізнес-презенти);
* унікальні обкладинки книг та журналів;
* малотиражне паковання, в т.ч. сувенірне;
* поліграфічні вироби зі шрифтом Брайля.


Серед ефектів, які відтворює MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S:
* 3D-ефект безпосередньо по тонеру або на ламінованих поверхнях;
* рельєфне лакування, в т.ч. з ефектом термопідйому;
* twin-лакування, що імітує рифлену (піщану) поверхню;
* цифровий «ембосінг».

Встановлена у друкарні «Карбон-Сервісу» MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S має опціональний інструмент гарячого тиснення фольгою IFOIL-S (технологія дозволяє використовувати різні види фольги і «друкувати» по фользі вибірковим лаком та іншою фольгою, з можливістю персоналізації кожного аркуша й нанесення змінних даних).
Завдяки використанню УФ-сушарки аркуші повністю висихають до потрапляння в стапелеукладальник і можуть одразу ж спрямовуватися на подальшу друкарську обробку або відвантажуватися клієнтам.

Переваги
MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S — це розумна альтернатива за якістю і та економічною ефективністю лакувальним машинам, трафаретній техніці, багатосекційним офсетним УФ-машинам тощо.
Серед переваг MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S:
* висока швидкість друку — до 2298 SPA3 (2D / 3D режим) при мін. кількості лаку (15 мкр), 513 SPA3 при 100 мкр;
* зручний формат машини — до 364×1020 мм, що дає змогу наносити лак на листи форматом 700х500 мм (В2), попередньо розпустивши їх навпіл;
* опція друку змінних даних для макс. ефективного індивідуального маркетингу (можливість наносити персоналізовані дані у вже видрукувані сюжети);
* оперативне налаштування (перший лист виходить готовим з машини через 16 сек після відправки завдання з принтконтролера);
* простота сервісного обслуговування — оператор сам виконує очищення в напівавтоматичному режимі. Сервісна служба підключається за більш серйозних випадків;
* підвищена екологічність (лак нешкідливий для здоров’я оператора, УФ-лампи не генерують озон, знижений рівень шуму та енергоспоживання).

Позиціонування та цільові аудиторії
Після встановлення MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S «Карбон-Сервіс» пропонує як друк на власній виробничій базі з подальшим цифровим УФ-лакуванням і тисненням відбитків форматом до 364х1020 мм, так і цифрову постдрукарську обробку готових відбитків сторонніх замовників.
Зокрема, рекламним агенціям, видавництвам, редакціям і дизайн-бюро, промисловим компаніям друкарня «Карбон-Сервіс» надаватиме послуги:
* вибіркового або суцільного УФ-лакування з фіксованою собівартістю (товщина шару лаку — до 100 мкр);
* цифрової постдрукарської обробки носіїв формату 364х1020 мм, щільністю 150-450 г/м2 (крейдовані, офсетні, дизайнерські та ламіновані папери, пластики, ПВХ тощо);
* гарячого тиснення фольгою IFOIL-S (золото, срібло, червоний, синій, мідний, голографія), «друку» по фользі вибірковим лаком та іншою фольгою;
* друку змінних даних і персоналізації кожного аркуша.

Також ми надаємо послуги вибіркового фольгування і лакування готових відбитків цифрового й офсетного друку друкарням і РА. Система ARC гарантує якість лакування. Вона виконує автоматичну приводку лаку до вихідного зображення на аркуші. Не менш важлива система AIS (The Artificial Intelligence SmartScanner), яка відповідає за точність нанесення лаку.

Offline

#2 2018-06-09 13:10:06

agarkov
Администратор
Зарегистрирован: 2014-03-31
Сообщений: 660

Re: MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S в "Карбон-Сервісі"

e4356c61613b9d08c3a2fac283bfe149.jpg
Машинку, между тем, уже смонтировали.
В группе "Полиграфия Украины" народ живенько интересуется возможностью смотреть в работе и тестировать.

Offline

Подвал доски

Под управлением FluxBB