#1 2018-01-21 14:47:27

agarkov
Администратор
Зарегистрирован: 2014-03-31
Сообщений: 660

На ПК "Україна" запущено додаткову лінію для закордонних паспортів

Поліграфкомбінат "Україна" запустив додаткову лінію персоналізації біометричних закордонних паспортів (внесення в них персональних даних) для прискорення їх видачі, що дозволить ліквідувати чергу за їх отриманням, що сягає 2-3 місяців, повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
Як наголошується в повідомленні, 16 січня перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів перевірив запуск нового обладнання для нанесення персональних даних біометричних закордонних паспортів.
"Оскільки підприємство працює цілодобово і без вихідних в 3 зміни, то після запуску нової машини вони зможуть виробляти вдвічі більше документів. Зараз це 10 тис. паспортів на добу, а від сьогодні це буде 21 тис. на добу", - сказав перший віце -прем'єр.
Обладнання, яке закупив Поліграфкомбінат, - це система BookMaster One №351 від компанії ІАІ industrial systems B.V. вартістю EUR1,7 млн. Продуктивність нової системи становить 500 паспортів на годину, тобто близько 11 тис паспортів на добу і 3,96 млн паспортів на рік.
"Зараз у черзі - 775 тис. наборів персональних даних. Нове обладнання допоможе стабілізувати ситуацію з персоналізацією термінових документів протягом кількох місяців, і протягом наступних 2-3 місяців чергу буде ліквідовано", - заявляють у відомстві.

Offline

Подвал доски

Под управлением FluxBB