#1 2017-12-02 13:02:53

agarkov
Администратор
Зарегистрирован: 2014-03-31
Сообщений: 660

Друга різальна машина Guowang K78CF у «Карбон-Сервісі»

article_cover.jpg?6430833


У відомій друкарні промислового цифрового друку «Карбон-сервіс» інстальовано чергову одиницю устаткування. Цього разу компанія придбала у однієї з київських друкарень різальну машину Guowang K78CF (у друкарні вже мали понад чотирирічний досвід експлуатації аналогічної різальної машини, яку було інстальовано на початку 2013 р.).
[hr]
Ще торік у «Карбон-Сервісі» відчули нагальну потребу збільшити пропускну здатність постдрукарської ділянки, де «вузькими місцями» лишалися порізка паперу на формати та ламінація. Напрямок ламінації у друкарні посилили ще влітку, придбавши ламінатор DSG-520Y, а якісний різак вдалося знайти лише восени.
Як розповідає власник «Карбон-Сервісу» Юрій Якимчук, потреба інсталювати додаткову різальну машину на підприємстві була нагальною, бо єдиний на той час різак з великою довжиною різа (аналогічний Guowang K78CF) використовувався практично лише для розпускання великих форматів у SRA3. Звісно, інсталяція другого промислового різака стала якісним підстрахуванням виробництва.
Власне, досвід експлуатації аналогічної різальної машини, роботою якого у «Карбон-Сервісі» були задоволені, став одним з вирішальних моментів на користь вибору Guowang K78CF. Й досить важливо, що різаки мають однакові запчастини, тому виробництво за умови виходу з ладу одного з різаків простоювати не буде.
Юрій Якимчук зауважує, що технічний стан щойно встановленого у друкарні Guowang K78CF — чудовий, й першим досвідом експлуатації у «Карбоні» задоволені.
Зручними як для покупця, так і для продавця були й умови продажу.
У «Карбон-Сервісі» сповнені планів щодо подальшого розвитку підприємства. Очікування компанії щодо високого сезону у поліграфії виправдовуються: у друкарні чудово підготувалися до збільшення обсягів виробництва, й розрахунки керівників компанії співпали з реальними показниками. Як зазначає Юрій Миколайович, порівняно з минулими роками, значно зріс цього року попит на календарі, особливо на календарі з дорожчого сегменту.

Юрій Якимчук, власник друкарні «Карбон-Сервіс»
«Інвестиції тривають, й у новий рік ми увійдемо із новим як друкарським, так і післядрукарським обладнанням».

Отже, стежте за нашими новинами.

Offline

Подвал доски

Под управлением FluxBB