Fujifilm Business Innovation планує в майбутньому поширити ці процеси відновлення на інші продукти, включно з відновленням запасних частин для серійних принтерів. Це оголошення є останньою підтримкою Fujifilm щодо екологічних практик і зменшення впливу на довкілля.

Fujifilm Business Innovation створила свою першу циклічну виробничу систему ще в 1995 році. Компанія також оприлюднила свої цілі щодо сталого розвитку до 2030 р., вкл. зобов’язання вирішити екологічні проблеми шляхом через зменшення глобального впливу на довкілля.

Крім того, штаб-квартира Fujifilm Manufacturing Europe постачає всю електроенергію завдяки поєднанню власних вітряних електростанцій і електроенергії від придбаної вітрової компанії. За словами Fujifilm, таке використання енергії вітру означає, що нещодавно створений Circular Manufacturing Center може досягти практично нульових викидів CO₂ від електроенергії, яку він використовує.

Fujifilm Europe також оголосила про два призначення у свій підрозділ паковання, що розширюється — Аділа Кабеля та Томмі Сегельберга. Кабель візьме на себе роль менеджера з продажу паковання в Бенілюксі, де контролюватиме пакувальну діяльність. Сегельберг переходить з посади бізнес-керівника в Nordics на посаду менеджера сегменту Digital Packaging для регіону EMEA, приділяючи особливу увагу цифровій пакувальній машині Fujifilm Jet Press FP790.

І Кабель, і Сегельберг підпорядковуватимуться Мануелю Шрутту, глобальному директору Fujifilm із бізнес-стратегії паковання. Шрутт коментує: «Ці ключові призначення в нашій команді означають захоплюючий етап у стратегії Fujifilm щодо зміцнення нашої позиції як провідного інтегрованого постачальника паковання та демонстрації нашої відданості задоволенню зростаючого попиту на ринку».