WBB перетворює Mondi FunctionalBarrier Paper Reduce на коричневі й білі паперові пакети для різних попередньо розфасованих свіжих хлібних продуктів.

FunctionalBarrier Paper Reduction – це найтонший із можливих папір у лінійці бар’єрного паперу фірми, який забезпечує міцність, потрібну для більшої щільності наповнення, забезпечуючи при цьому чудовий захист від водяної пари, жиру й вологи, поєднуваний із харчовими продуктами.

Кінцеве паковання призначене для того, щоб хліб залишався «свіжим, м’яким і вологим», при цьому пропонується альтернатива попередньому пакованню, не придатному до переробки.

Обидва пакети оснащені віконцями, крізь які споживачі можуть бачити хліб усередині, і водночас підтримують можливість переробки паковання. Коричневий пакет має віконце з пергаміну, яке можна викинути в контейнер для паперу та переробити разом із пакетом. Білий пакет постачається із знімним віконцем із плівки, яке можна відокремити від паперової частини та викинути в окремий контейнер для переробки.

Паперові пакети мають етикетку, яка переробляється за схемою On Pack Recycling Label Scheme (OPRL), і можуть бути перероблені в потоках домашнього сміття по всій Великій Британії.

Мік Робінсон, менеджер із функціональних рішень для бізнесу з паперу та плівок у Mondi, зазначив: «Із нашими цілями сталого розвитку MAP2030 ми повністю віддані розробці варіантів циркулярного паковання, щоб задовольнити клієнтів та їхніх кінцевих користувачів, які шукають більш стійкі та зручні рішення у своїх купівельних звичках і загальному способі життя. Такі довгострокові партнерства означають, що ми можемо активно підтримувати бренди й роздрібних продавців на їхньому шляху до сталого розвитку».

Ендрю Локк’їр, технічний менеджер Welton Bibby & Baron, додав: «Тісна співпраця з командою Mondi означала, що ми мали доступ до великої кількості експертних знань впродовж усього процесу, що дало на змогу досягти цього блискучого результату за такий короткий проміжок часу. Щоб відповідати можливим майбутнім нормативним вимогам, ми будемо працювати з Mondi набагато більше, вдосконалюючи наявні рішення та очолюючи гру зі сталого розвитку».