Canon адаптувала технологію FLXflow із пристроїв серії Arizona 2300, анонсованих у березні поточного року, до принтерів серії Arizona 1300. Завдяки технології FLXflow у принтерів серії Canon Arizona 1300 з’явилися три основні нові функції: «Hold» («Утримання»), «Float» («Течія») та «Instant Switch» («Миттєве перемикання») для роботи з різними матеріалами.

Функція Hold призначена для утримання носія на одному місці за допомогою запатентованої технології управління повітряним потоком. Функція «Float» створює на поверхні робочого столу повітряну подушку, що дає змогу працювати з важкими носіями та забезпечує більш точне їхнє позиціонування в процесі друку, у т.ч. кількох аркушів одночасно. Функція «Instant Switch» дозволяє оператору миттєво перемикатися з Hold на Float за допомогою педалі.

Також до нових можливостей FLXflow увійшли ПЗ PRISMAelevate XL для виконання багатошарового друку висотою до 4 мм, і функція Advanced Image Layout Controls, що дозволяє коригувати параметри друку «на льоту», вкл. вирівнювання зображення, що наноситься, автоматичне обрізання, повторний друк тощо.

Власникам принтерів Arizona 1300 з технологією Flow доступний апгрейд до останньої версії з технологією FLXflow.