Принтери для прямого друку на плівку BY-20 дають змогу легко виводити персоналізовану графіку на вимогу та інтегруються з потужним ПЗ YR, дозволяючи шанувальникам миттєво створювати персоналізовані товари. Очікується, що цього року партнери надрукують понад 10 000 високоякісних предметів для відвідувачів US Open. Відкритий чемпіонат США, відомий своїм поєднанням традицій та інновацій, є ідеальним місцем для Roland DGA та YR, щоб поєднати свої відповідні сфери знань, щоб вивести персоналізацію продуктів на вимогу на абсолютно новий рівень.

«Наші принтери VersaSTUDIO BY-20 — це компактні, потужні машини, які пропонують неперевершену точність і ефективність для декорування одягу, — сказав президент Roland DGA Амадо Лара. — Разом з інноваційним ПЗ YR вони утворюють систему, яка дає відвідувачам US Open можливість створювати та друкувати персоналізований одяг та аксесуари в режимі реального часу».

Тім Вільямс, генеральний директор YR, радий співпрацювати з Roland DGA, щоб створити новий вид досвіду для вболівальників US Open. «Ми дуже раді об’єднатися з лідером у сфері цифрових зображень і представити нашу технологію на цій престижній події, — сказав Вільямс. — Наше багатоканальне ПЗ в поєднанні з можливостями принтерів VersaSTUDIO BY-20 дозволяє нам запропонувати по-справжньому унікальний і персоналізований досвід для шанувальників, що відображає наше прагнення до інновацій у галузі друку на замовлення».

Передові технології, які Roland DGA та YR принесли на US Open, дозволяють уболівальникам легко створити щось особливе, що вони можуть взяти додому як пам’ять про свій досвід. Відвідувачі можуть створювати дизайни в різних місцях навколо US Open за допомогою ПЗ YR на великих сенсорних екранах або власних пристроях. Потім усі замовлення направляються до центральної друкарні, створеної компанією YR на території US Open.

Програмна платформа YR контролює управління та маршрутизацію замовлень, автоматично керуючи процесом друку в режимі реального часу.

VersaSTUDIO BY-20 — це універсальний настільний принтер для прямого друку на плівку, розроблений для високоякісного друку за вимогою. Це компактне, але потужне рішення для створення яскравих, міцних відбитків на різноманітних матеріалах, що робить його ідеальним для комерційних додатків і заходів.

YR є світовим лідером у наданні програмних рішень для замовлення, налаштування продукту та візуалізації в реальному часі. YR — це єдина справжня багатоканальна платформа для персоналізації продукту, що спеціалізується на роздрібній торгівлі в магазині, активації бренду та електронному зв’язку. Технологія YR дає змогу брендам і споживачам швидко й легко створювати унікальні продукти, стимулюючи залучення та покращуючи взаємодію з клієнтами. Платформа YR — це набір програмних інструментів, які бренди та роздрібні продавці можуть обирати для управління всім процесом налаштування продукту.