Серія Mimaki CJV200 — це наступне покоління популярних пристроїв компанії для друку та вирізання. Ці пристрої початкового рівня, доступні у ширині в 35ʺ, 54ʺ і 64ʺ, здатні легко створювати графічні зображення для використання як у приміщенні, так і на вулиці. Вони мають покращену пропускну здатність із майже вдвічі більшою швидкістю, ніж у CJV150, за тієї ж якості. Виробник позиціонує Mimaki CJV200 як «повний пакет для друку вивісок», вкл. найкращу в галузі довговічність кольору на відкритому повітрі, найновіше ПЗ RasterLink 7 із фінішною обробкою ID Cut на основі штрих-коду та варіанти 4- або 8-колірних каналів.

Окрім високої продуктивності, пристрої серії CJV200 можуть допомогти зменшити споживання чорнила за допомогою RasterLink 7 без потреби нового медіапрофілю. Mimaki PICT, хмарний інструмент моніторингу стану принтера, який можна завантажити з www.mimaki.com, також доступний для використання з пристроями серії CJV200. PICT допомагає клієнтам підвищити ефективність операцій друку та управління виробництвом, дозволяючи візуалізувати робочий стан і продуктивність принтерів Mimaki з ПК або мобільного пристрою, навіть з віддаленого місця. Результати роботи принтера та використання чорнила можуть бути корисними для планування технічного обслуговування, управління запасами чорнил та координації виробничого навантаження.

У пристроях CJV200 використовується перевірена технологія Mimaki 330 із довговічною друкувальною голівкою з 3200 соплами, яка забезпечує майже вдвічі більшу швидкість друку, ніж серія CJV150, використовуючи переваги класичних основних технологій Mimaki для високоякісного друку, надійності та ефективності.

Оригінальні екосольвентні чорнила Mimaki SS22 (C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk, Or) із чудовою стійкістю до атмосферних впливів будуть доступні в картриджах об’ємом 440 мл або однолітрових пляшках із додатковою системою Mimaki Bulk Ink System.

Пристрої серії CJV200 будуть доступні в трьох варіантах ширини: 35ʺ CJV200-75, 54ʺ CJV200-130 і 64ʺ CJV200-160.

Очікується, що пристрої будуть доступні для замовлення на початку четвертого кварталу 2024 року.