Основні моменти заходу включатимуть демонстрації від експертів з паковання, можливості для спілкування та повернення World Wrap Masters до Великобританії для спеціального випуску World Wrap Masters United Kingdom.

HP буде представлена ​​на заході її авторизованими партнерами PressOn Automotive і Papergraphics разом із експертами з команди HP UK & Ireland. Вони зможуть розповісти відвідувачам про асортимент доступних принтерів HP і про те, як ці рішення можуть допомогти їм отримати доступ до цінної та прибуткової нової роботи в обшивці транспортних засобів та суміжних секторах.

Колін Істон, менеджер з широкоформатних рішень в HP, пояснює: «Технологія HP Latex ідеально підходить для ринку обклеювання авто з яскравими чорнилами на водній основі, які є гнучкими та не біліють при розтягуванні. Величезною перевагою на цьому ринку є той факт, що зображення можна ламінувати одразу після друку, заощаджуючи час і гроші, оскільки не потрібно «розгазовувати». Ми хочемо переконатися, що всі компанії, які вже працюють у цьому секторі або хочуть увійти в цей сектор, справді розуміють переваги технології HP Latex для цього застосування».

Бажаючі відвідати подію можуть придбати квиток зі знижкою, ввівши код знижки HP early birds EXHVD45 під час реєстрації на сторінці події до 4 вересня 2024 року.