НОВІ ВИМІРИ, НОВІ АУДИТОРІЇ 


Epson SureColor SC-F1000 доповнює лінійку гібридних принтерів Epson DTG і DTF. Принтер має елегантний і мінімалістичний дизайн,  зі зменшеними розмірами в порівнянні з старшими моделями. Epson  SureColor SC-F1000 має габарити 90x70 см проти габаритів 98x1360 см у Epson SureColor SC-F2200 ). Нова модель постачається з малим столом у стандартній комплектації, а також сумісна зі столом для рукава, що продається окремо. Максимальна зона задруковування становить 254x305 мм.

Завдяки винятковій компактності принтер можна розмістити в меншому робочому просторі, та дає змогу легко встановити його біля стіни. 
Epson SureColor SC-F1000 має велику прозору кришку та внутрішнє освітлення – а це можливість побачити, як працює пристрій. 
Завдяки гнучкості друку на широкому діапазоні типів тканин, таких як бавовна, нейлон, поліестер, денім і суміші 50/50, Epson SureColor SC-F1000 ідеально підходить для надання послуг у торговельних точках, зокрема, для персоналізованого друку одягу в режимі реального часу.
Ну й нарешті. Найцікавіше для користувача. Epson SureColor SCF1000 – більш економічний за ціною, ніж старші принтери лінійки. 
Завдяки цьому Epson забезпечує можливість гібридного друку (DTG + DTF) підприємцям, роздрібним торговцям і малим підприємствам, яким потрібне економічно ефективне та доступне рішення для друку на тканинах будь-якого кольору та складу.


СТІЙКІ ЧОРНИЛА, ЩО ПОКРАЩУЮТЬ КОЛІР


Як і в Epson SureColor SC-F2200, Epson F1000 також друкує новими чорнилами Ultrachrome DG2, які покращують колір (зменшують
розпливання жовтого та чорного, а яскравий колірний профіль підкреслює багатство графічного дизайну) і мають стікість до прання та не мігрують до внутрішньої структури тканини. Щоправда, пакети з чорнилами для Epson SureColor SC-F1000 мають меншу місткість – 250 мл (600 мл – у SureColor SC-F2200). 


Такий ресурс обумовлено призначенням для безперебійної роботи з невеликими накладами та друком за вимогою. При цьому, Epson SureColor SC-F1000 – єдиний настільки компактний текстильний принтер, який містить біле чорнило, що дає змогу друкувати безпосередньо на темному одязі та безпосередньо на плівці.


ЗРУЧНІСТЬ І ГНУЧКІСТЬ: DTG + DTF


Завдяки гібридним можливостям DTG і DTFilm Epson SureColor SC-F1000 має виняткову гнучкість для друку на широкому спектрі 
текстильних виробів: футболки, толстовки, сумки, светри, подушки. А також поліефірні тканини… Пристрій виділяється набором розширених функцій принтера, які забезпечують інтуїтивно зрозумілий, точний і високоякісний друк. 
Компанія Epson, як завжди перевершила очікування користувачів, зробивши завантаження виробу простим та ефективним. Кришка широко відкривається та дає змогу легко розмістити одяг або плівку DTF, а спеціальні датчики виявляють нерівні налаштування, щоб уникнути помилок друку. Висувний тремпель призначено для точного завантаження виробів, а лінії сітки зліва та справа слугують для вирівнювання виробу при завантаженні. Крім того, завдяки функції автоматичного регулювання зазору принтер автоматично вимірює висоту робочого столу, дозволяючи працювати з текстилем завтовшки до 2,5 см без потреби ручного втручання. Інтерфейс користувача містить інтуїтивно зрозуміле сенсорне меню з великими та чіткими піктограмами, що забезпечує
користувачеві зручну роботу. Стандартно принтер оснащений інтерфейсами Gigabit Ethernet, USB і WLAN. Тому передбачено широкий спектр можливостей підключення Epson SureColor SCF1000, включаючи Ethernet, USB, WiFi і WiFi-Direct, що робить його універсальним для різних робочих середовищ. 


ДРУКУВАЛЬНІ ГОЛІВКИ ТА НИЗЬКІ ВИТРАТИ НА ОБСЛУГОВУВАННЯ 


Нова система обслуговування Epson SureColor SC-F1000 має важливе значення для підтримки друкувальної голівки в оптимальному стані, таким чином забезпечуючи найвищу якість кожної операції друку. Функція автоматичного очищення, реалізована в 
пристрої, запобігає накопиченню чорнила, одночасно видаляючи будь-які частинки пилу та волокна. 
Крім того, завдяки функції автоматичного обслуговування користувачі можуть планувати періодичне очищення безпосередньо з панелі управління принтера. Epson SureColor SC-F1000 також має можливість налаштування в режимі «відпустки», що дозволяє йому бути неактивним без шкоди для свого статусу та функціональності після поновлення використання. 
Таким чином, обслуговування Epson SureColor SC-F1000 з боку користувача є мінімальним, залишаючи час на створення завдань та друк. 


ПЕРЕДОВА ВИСОКОПРОДУКТИВНА ТЕХНОЛОГІЯ ДРУКУВАЛЬНОЇ ГОЛІВКИ


Найсучасніша технологія друкувальної голівки PrecisionCore™ Micro TFP, розроблена виключно для використання текстильних чорнил у прямому друці, забезпечує точне відтворення зображення та професійні результати. Ця передова технологія включає систему перевірки стану сопел (NVT – Nozzle Verification Technology), яка автоматично регулює друкувальну голівку для забезпечення оптимальної продуктивності в будь-який час. 
Принтер компенсує несправності за допомогою інших сопел, щоб користувачі могли продовжувати роботу. Після закінчення роботи голівки можна почистити. Важливо підкреслити, що очищуються лише виявлені забруднені форсунки.

Ключові особливості Epson SureColor SC-F1000:
• компактний дизайн;
• нова гібридна концепція дизайну для точок роздрібної торгівлі;
• зручність використання;
• висока продуктивність;
• ефективний друк на футболках і плівках;
• простота роботи з нуля для нових операторів.

Таблиця. Технічні характеристики Epson SureColor SC-F1000

Параметр Значення
Технологія друкувальної голівки  PrecisionCore™ Micro TFP
Конфігурація сопел По 400 дюз на колір, х2 – для білого кольору
Чорнила Ultrachrome® DG2
Мін. розмір краплі 12,8 пк
Кольори Чорний, блакитний, жовтий, пурпуровий, 
білий
Роздільна здатність 2400x1200 dpi
Ємність картриджів 250 мл для кожного кольору та рідини 
для попередньої обробки

Площа друку

254x305 мм (малий друкарський стіл), 
101х101 мм (рукавний стіл)
Габарити, вага 899x699x426 мм, 72 кг

У Epson SureColor SC-F1000 також використовується технологія POL (Part Over Lap), тобто пристрій друкує зображення з перекриттям, щоб уникнути смуг.  А технологія змінних чорнильних крапель забезпечує роздільну здатність до 2400 dpi й, відповідно, надзвичайно високу якість друкованих продуктів, готових до продажу та розповсюдження.


МОНІТОРИНГ ЗА ДОПОМОГОЮ EPSON PORT


Ще однією перевагою Epson SureColor SC-F1000 є інструмент «Epson Cloud Solution PORT», ідеальний для моніторингу управління завданнями. Інструмент дає змогу:
• отримувати актуальну інформацію для оптимізації ефективності;
• переглядати інформаційні панелі друку, стан використання принтера, час безвідмовної роботи тощо з будь-якого підключеного  пристрою;
• отримувати доступ до зашифрованих, безпечних хмарних звітів про діяльність;
• використовувати облікові записи для роботи та управління бізнесом.


***


Отже, Epson SureColor SC-F1000 заново визначає межі текстильного друку. Незалежно від того, чи ви лише починаєте роботу, чи плануєте розширити виробництво, цей принтер виведе ваші проєкти на новий рівень, поєднуючи якість, універсальність і ефективність у компактному дизайні.

За додатковою інформацією та консультацією звертайтеся до Представництва «Epson Europe B.V.» в Україні за телефоном +(38044) 290-81-51 або пишіть на пошту office@epson.ua.