Машина менша за T1195i для друку на гофрокартоні з шириною 1,7 м з максимальною довжиною зображення 2,7 м, але працює з тією самою максимальною швидкістю 305 м/хв. Десять років тому почалися стосунки між Koenig & Bauer і HP, і двом компаніям вдалося змінити вигляд великотиражного попереднього друку на гофрокартоні.

Тепер вони сподіваються, що T700i виконає подібну роботу для сегменту літо ламінування (процес друкування декоративної графіки на паперовій підкладці за допомогою офсетного друку, а потім прикочування цієї друкованої підкладки на підкладку — наприклад, гофровану).

Конфігурація машини включатиме розмотувач, блок флексографічної ґрунтовки (для некрейдованого паперу застосовуватиметься станція нанесення зв’язуючого агента для струменевого друку), шестикольоровий струменевий принтер (CMYKOV), чотириступеневу секцію сушіння, флексографічний модуль Conprinta для вибіркового лакування, відновлювач, намотувач.

Максимальна щільність матеріалів, з якими може працювати PageWide T700i, — 250 г/м², але є плани збільшити її, що зробить рішення дуже цікавим також для картонного паковання. PageWide T700i оснащена 196 найновішими термодрукарськими голівками G5i з роздільною здатністю 1200 dpi, які забезпечують чудову якість друку та покращену надійність і довговічність порівняно з попередніми моделями.

Архітектура машини дозволяє дуже швидко замінювати голівки у разі виникнення проблеми.

HP оголосила, що першою компанією, яка придбає машину, є Pratt Industries, розташована поблизу Атланти, де вона буде використовуватися для заміни літоламінування, яке наразі виконується на аутсорсингу. Постачання заплановано на осінь, а введення в експлуатацію — на початок 2025 року.