GMG стверджує, що її управління кольорами виникло в останні роки революції у всій галузі поліграфії, як з точки зору якості, так і вартості. «Ефективно керуючи відносно недорогими струменевими принтерами, ми запропонували чудове рішення, яке швидко стало світовим стандартом: GMG ColorProof. Сьогодні GMG вирішує практично всі критично важливі для кольору завдання в додрукарській підготовці за допомогою різноманітного портфоліо наших продуктів», — говорить Вайхінг.

«Відповідність кольорів – це наша фішка», — додає він, з оптимізмом дивлячись в майбутнє. Вайхінг вважає, що прогнозовані результати друку сьогодні навіть важливіші, ніж у 1984 році. «Розвиток пакувальної промисловості та цифрового друку — це лише два моменти, що представляють різні проблеми, включаючи вимоги до носіїв, таких як гофрований картон, управління якістю на кількох виробничих майданчиках, а також використання плашкових і додаткових цифрових кольорів».

«Ефективність має першоступеневе значення, — підкреслюють Йорг і Роберт Вейхінги. — Рішення GMG з управління кольором значно підвищують конкурентоспроможність у друкарському виробництві, забезпечуючи прогнозовані результати, єдине зображення кольорів і автоматизовані процеси — як у цифровому, так і в аналоговому друці».

10 вересня в Мюнхені проходить ювілейна конференція GMG TrueColors 2024, на якій компанія чекає всіх істинних цінників кольору, а також з частиною матеріалів компанії можна познайомитися на сторінці.