Директор із паковання та сублімаційного друку Луїс Мата наголошує на необмеженому потенціалі нового продукту: «Algro Volume — це видатний картон, який порається з будь-яким викликом, майстерно розроблена, щоб відповідати суворим фізичним вимогам, типовим для твердих вибілених картонів (SBB). Різноманітний базовий склад оптимізує жорсткість і об’єм, а разом із неперевершеною здатністю покриття Sappi забезпечує виняткову продуктивність друку та обробки для ваших додатків».

Універсальний і стійкий, Algro Volume має всі характеристики відповідності, потрібні користувачам, включаючи нейтральність запаху, безпеку для виготовленні іграшок (вміст важких металів) і придатність для прямого контакту з харчовими продуктами відповідно до BfR XXXVI, FDA та австрійського харчового законодавства.

Виготовлений із 100% чистих волокон матеріал повністю придатний для вторинної переробки та може постачатися як FSC Mix Credit (FSC™-C015022) або 100% PEFC (PEFC/07-32-76) за запитом. Algro Volume, доступний як у аркушах, так і в рулонах, ідеально підходить для паковання преміум-класу та вимогливих поліграфічних виробів. Він підтримує різноманітні техніки обробки, включаючи тиснення, лакування та ламінування фольгою. Кінцеве використання включає рекламні матеріали, обкладинки, картки, бірки та квитки, а також паковання для фармацевтичних, кондитерських виробів, продуктів харчування та напоїв, для косметичних засобів і засобів особистої гігієни. Algro Volume доступний у різних щільностях від 220 г/м² до 380 г/м² і підходить для процесів офсетного, флексографічного та трафаретного друку.