Сецуко Кавахара, генеральний консул Японії в Дюссельдорфі; Мона Нойбаур, Міністр економіки, промисловості, захисту клімату та енергетики Північної Рейн-Вестфалії; Йосікі Кімура, президент і директор Fujifilm Europe GmbH; Фелікс Нойгарт, доктор медичних наук

 

«Це визнання є для нас джерелом гордості, оскільки воно засвідчує успіх Fujifilm у освоєнні та розвитку на території Північна Рейн-Вестфалія, таким чином сприяючи конкурентоспроможності регіону. Це додатково підтверджує нашу прихильність і здатність стимулювати інновації та трансформації, які конкретно сприяють економічному зростанню держави. Ми пишаємося тим, що є невід’ємною частиною регіону, і маємо намір продовжувати робити внесок у його розвиток. Отримання нагороди NRW Global Business Award не лише вшановує нас, але й спонукає зміцнювати нашу відданість цьому регіону, який щедро вітав і підтримував нас із самого початку в 1966 році», – заявив Йошікі Кімура.

За останні роки Fujifilm Europe GmbH успішно пройшла значну трансформацію завдяки інноваціям і новим технологіям й тепер представлена в багатьох нових секторах. У 2022 р. компанія переїхала з Дюссельдорфа до Ратінгена, ознаменувавши новий початок і чітку відданість головному офісу та розширенню географічного охоплення.

Японська корпорація Fujifilm, яка спочатку була піонером аналогової фотографії, успішно перетворилася на високотехнологічну компанію в різних галузях, від медичних зображень та ІТ до передових систем друку та електронних матеріалів. Маючи приблизно 300 співробітників, Fujifilm Europe відіграє вирішальну роль, також стимулюючи роботу п’яти інших своїх представництв у Північній Рейні-Вестфалії. Віддана питанням довкілля, соціальної відповідальності та управління (ESG), Fujifilm прагне досягти нульових викидів CO2 до 2040 року, що на десять років випереджає мету ЄС щодо досягнення кліматичної нейтральності до 2050 року.

Північна Рейн-Вестфалія створила благодатне середовище для розвитку та інновацій Fujifilm, відіграючи вирішальну роль в успіху компанії. Сучасна інфраструктура, сприятливий економічний клімат і пул професійних талантів у регіоні забезпечили потрібні ресурси для постійного зростання та інновацій.

Цього року NRW Global Business Award відзначає своє 20-річчя. Від моменту заснування відзнака присуджується окремим компаніям або кільком компаніям за їх зразкову відданість справі в Північній Рейні-Вестфалії та їхній внесок в економічний розвиток і конкурентоспроможність землі.