Сублімаційні чорнила Artix чорного кольору підвищеної концентрації відрізняються особливою глибиною та колірною нейтральністю без відхилень у зелену або червону області колірного простору. Кольорові чорнила Cyan, Magenta і Yellow забезпечують широке кольорове охоплення, вірне перенесення кольорів, яскравість і насиченість текстильних відбитків.

Завдяки тому, що чорнила Artix не мають схильності до пиління, розтікання та взаємного проникнення, зображення, незалежно від ступеня заливки, завжди виходять чіткими з якісним промальовуванням тонких і дрібних деталей. Формула чорнил розроблена таким чином, щоб хімічний склад і фізичний склад барвників завжди були стабільними. Частинки барвників мають гладку поверхню, їхній розмір складає лише 0,3 мкм — це саме те, що дозволяє запобігти блокуванню та пошкодженню дюз друкувальних голівок і таким чином забезпечити тривалий термін їхньої служби.

Чорнила Artix добре поводяться при термопереносі: їм не властиве інтенсивне димоутворення, а віддача барвника із сублімаційного паперу відбувається в максимальному обсязі навіть за великої швидкості переміщення матеріалів у каландрі. Такі якості позитивно впливають на екологічну обстановку у робочому приміщенні та роблять процес друку найбільш економічним.

Відбитки, виконані сублімаційними чорнилами Artix, стійки до багаторазових прань, сухого та вологого тертя, УФ-випромінювання. Термін зберігання чорнил — 12 місяців з дати виробництва в нормальних умовах без екстремальних перепадів температури та вологості. Чорнила постачаються у металізованих пакетах 2 л або пляшках об’ємом 1 л.