[Зліва направо] Олівер Міллз, Fujifilm WFIJ Systems; Еладіо Лерга та Денніс ван Ійзерлоо, Барберан; Чарльз Лінні та Ян Барраделл, Лінні; Найджел Макней, Fujifilm

Нове струменеве рішення є результатом співпраці з Fujifilm та Barberán, іспанським виробником машин для цифрового друку та ламінування. Компанії здійснили перший глобальний продаж однопрохідного струменевого рішення серії HS на стенді Barberán у drupa компанії Linney, маркетинговій агенції з повним набором послуг у Великобританії. Хесус Барберан, власник Barberán, каже: «Ми дуже раді працювати з Fujifilm над проєктом серії HS, і ми раді вітати нашого першого клієнта для цієї новаторської платформи. Linney, як і Barberán, є сімейним бізнесом, і, як і ми, впродовж десятиліть вони зростали, інвестуючи в майбутнє та ведучи шлях у впровадженні нових технологій. Ми з нетерпінням чекаємо довгої успішної спільної роботи».

Наразі представник шостого покоління власників Чарльз Лінні є директором компанії Linney, яка була заснована в 1851 році. Пан Лінні каже: «Для бізнесу дуже важливо бути в курсі мінливих технологій, доступних у галузі, і за цим ми уважно стежимо. Серія HS дійсно виглядає як величезний крок вперед і допоможе нам задовольнити постійно зростаючу швидкість виходу на ринок, яка потрібна нашим клієнтам.

Ми переконані, що настав час однопрохідного струменевого друку. Нам хотілося чогось водночас надійного, швидкого, якісного та з чудовим часом безвідмовної роботи. За всіма цими показниками серія HS справила на нас величезне враження. Це в п’ять-десять разів швидше, ніж попередня технологія, якість фантастична, і наші оператори були надзвичайно вражені».

Окрім роботи з Barberán, Fujifilm оголосила про розширення стратегічного партнерства з XMPie на drupa 2024. Fujifilm каже, що партнерство забезпечить «передові рішення для змінних даних на європейському ринку друку», надаючи нові рішення клієнтам у секторі друку на вимогу (POD).

 

Комікс XMPie, представлений на drupa, був створений за допомогою технології ШІ

 

Угода означає інтеграцію ПЗ XMPie у пропозицію Fujifilm POD, включаючи робочий процес XMF PressReady: рішення, призначеного для оптимізації процесу виробництва цифрового друку. XMPie, компанія Xerox, уже співпрацює в рамках угод із торговельними посередниками в Північній Америці та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Нова угода означає, що Fujifilm може розширити цю пропозицію на Європу.

Також на drupa було оголошено про нове стратегічне партнерство з IGEPA Belux для підтримки продажів лінійки принтерів Fujifilm Acuity Prime у регіонах Бенілюксу. Угода означає, що IGEPA Belux візьме на себе відповідальність за комерційне поширення лінійки Acuity Prime і, отже, буде єдиним дистрибутором у Belux, який продаватиме та підтримуватиме ці принтери на ринку візуальних комунікацій.

Нарешті на drupa Fujifilm запустила SMARTcure, програмне рішення для технології полімеризації, створене у співпраці з IST METZ. IST METZ є постачальником рішень для УФ-полімеризації для поліграфії та офіційним постачальником LuXtreme, системи УФ-світлодіодного затвердіння Fujifilm, яка була представлена ​​на Labelexpo торік. Нове ПЗ пропонує повний порівняльний розрахунок того, скільки енергії всередині пристрою затвердіння потрібно для точного затвердіння чорнила, що призводить до економії енергії, часу та коштів для клієнтів.

Мануель Шрутт, директор із бізнес-стратегії Fujifilm Global, каже: «Ми раді співпрацювати з IST METZ, щоб вивести SMARTcure на ринок. Ця інноваційна технологія узгоджується з прихильністю Fujifilm до сталого розвитку та ефективності, і ми віримо, що вона принесе значну користь нашим клієнтам, оптимізуючи процеси затвердіння та зменшивши експлуатаційні витрати».

 

[Зліва направо] Фредерік Ван Мол, Сінді Деніс і Серж Де Критс з IGEPA та Олівер Велленс і Яап Ван Дурен з Fujifilm

 

Нарешті, на drupa компанія Fujifilm також оголосила про співпрацю з ColorBase, компанією з профілювання медіа, що базується в Роттердамі, Нідерланди. Партнерство означає, що ColorBase представить вибір високоякісних матеріалів для підтримки компаній, які інвестували в гібридний принтер Acuity Prime Hybrid.

ColorBase (раніше відома як Color Concepts) використовує ПЗ, щоб «революціонізувати» те, як її партнери співпрацюють і тестують друковану продукцію, надаючи кольорові інструменти та відеовміст для PSP для покращення продуктивності друку. Тепер ColorBase співпрацює з Fujifilm, щоб забезпечити роботу принтерів Fujifilm Acuity лише з сертифікованими носіями, забезпечуючи довговічність апаратного забезпечення та оптимальну продуктивність.

Марко Рус, генеральний директор і засновник ColorBase, каже: «Ми раді застосувати наш досвід профілювання в новій платформі Acuity Prime Hybrid від Fujifilm – експерта у виробництві чорнил і технологій друку. Спільне використання профілів принтерів, які спрощують управління кольором PSP і зменшують відходи, є однією з наших основних місій, а відстеження продуктивності матеріалів на цій новій платформі друку допомагає нам побудувати цифрову основу для розумнішої поліграфічної галузі. Ми маємо честь співпрацювати з Fujifilm і сподіваємося на світле майбутнє разом».