Цифровий пристрій Jet D-Screen дає змогу створювати багатошарові ефекти (вибіркове лакування, складні тактильні ефекти з підйомом та друк шрифтом Брайля), робити об’ємне тиснення фольгою. Jet D-Screen дозволяє за один прогін персоналізувати та прикрашати етикетки без витрат на оснастку та без відходів матеріалів. Ця інноваційна технологія дає змогу наносити більш товстий шар лаку, чого раніше неможливо було досягти за допомогою звичайних технологій нанесення. Можливе створення рельєфу до 1 мм заввишки навіть на некаландрованих паперах і без попереднього використання праймерів або каландрування.

Матеріали, оздоблені за допомогою секції Jet D-Screen, не потрібно лакувати або попередньо обробляти в рамках процесів, які можуть спотворити «текстуру» матеріалу. Полімеризація відбувається за допомоги гібридної світлодіодної/УФ-системи сушіння, й це дає змогу задруковувати будь-який тип матеріалу, навіть найбільш чутливий до температури.

 

Jet D-Screen – це модуль «сканерного» типу, який може здійснювати до 4 проходів упоперек полотна, накладаючи по одному шару лаку за кожен прохід. Після кожного проходу лак підсушується LED-лампою, що істотно зменшує його всотування у матеріал, що дає змогу легко працювати з матеріалами із високою всотувальною здатністю (винні та інші не каландровані папери).

Оператор може обирати опції з уже визначених налаштувань, а також матеріал, який буде використовуватися, таким чином досягаючи миттєвого виробництва в установці Jet D-Screen без відходів.


Технологія Jet D-Screen робить можливим в рамках одного дизайну використовувати великі плашки та тонкі лінії, що дуже складно зробити, якщо друкувальні голівки встановлені фіксовано.

Пристрій Jet D-Screen за один крок дає змогу персоналізувати та прикрасити етикетки без витрат на додаткові інструменти, з негайним запуском і без будь-яких витрат матеріалів:

  • донині неможливо було досягти такого рівня товщини фарби за допомогою інших струменевих технологій;
  • додаткові інструменти не потрібні;
  • негайна зміна роботи;
  • економія матеріалів при запуску;
  • адаптація зображення до друку;
  • попередній розрахунок кількості лаку;
  • сумісний з усіма матеріалами, навіть натуральними і без спеціальної обробки для друку;
  • надзвичайно низькі витрати.

Якщо ви використовуєте широкий спектр матеріалів й потребуєте гарантовано стабільного високого рельєфа, якщо на ваших дизайнах одночасно використовуються плашки та тонкі лінії, то Cartes Jet D-Screen GT Series — найкраще рішення для вас. Додаткову технічну та комерційну інформацію, зразки та тести ви можете запросити у представника Сartes в Україні – компанії UVI SYSTEMS LLC.

 

UVI SYSTEMS LLC

Україна, 03035, м. Київ, вул. В. Липківського, 37-В, оф. 335

Моб.: +38 (067) 975-43-33

E-mail: info.uvis@gmail.com, sales@uvisys.com.ua

 

CARTES srl

Innovative machines and technologies for labels

via Michelangelo 2

46024 Moglia (Mantova)

phone + 39 0376 511 511 

fax + 39 0376 55 77 55 

www.cartes.it