Модулі Cartes для лазерної висічки є перевіреним рішенням з необмеженим терміном служби, що гарантує постійну потужність і якість різання, скорочуючи до мінімуму витрати на управління та обслуговування.

1. Надзвичайні можливості:

  • висікання, перетворення та виготовлення продукції надскладної форми;
  • для паперових і пластикових плівок;
  • перфорація та мікроперфорація;
  • гравірування;
  • прорізання з автоматичним вилученням залишків;
  • надсічка;
  • нумерація;
  • автоматичний робочий процес за допомогою «зчитувача штрих-кодів»

2. Завдяки системі ILC® (Invisible Laser Cutting — невидиме різання лазером), на машинах Gemini стало можливе висікання темних етикеток без характерного та небажаного «білого краю». Ця система запобігає витіканню клею з країв етикеток, що вирізаються. Завдяки системі ILC® немає обмежень у обробці матеріалів із надзвичайно тонкими вкладишами (товщиною в декілька мікрон), включаючи плівки або навіть матеріали без підкладки, такі як вплавлювані етикетки.

3. Робота з тонкими (до 50 мікронів) лайнерами, чого не можуть робити машини інших виробників. Це запатентована функція доступна лише Cartes.

4. Можливість висікати етикетки будь-якої, навіть найскладнішої форми (з гострими кутами, тонкими перемичками і т.д.) і намотувати облої без жодних проблем.

5. Робота «з рулону-на-рулон» і «з рулону-на-лист» на одній машині.

6. Повна автоматизація процесу для цифрових друкарень: зміна контуру без зупинки машини, виставлення ножів поздовжнього різання без зупинки машини, автоматичне підклеювання матеріалу до втулки, автоматичне зняття рулонів і, дуже швидке, автоматичне, без участі оператора, натягування втулок на вісь.

7. Ефективне використання лінії Gemini GE362WL E в комплекті з револьверним намотчиком ATR-360. Рішення може використовуватися в лінію, у версіях подачі рулону «Зліва направо» та «Справа наліво» або револьверний начотчик може працювати в автономному режимі.

Gemini E-Line GE363Vl E з перемотуванням рулону зліва направо

Gemini E-Line GE363Vl T з перемотуванням рулону справа наліво

Револьверний намотчик Cartes ATR-360

8. Технологія IGBT і централізована система управління живленням приводів дозволяють розподіляти енергію між двигунами під час роботи машини; енергія, вивільнена двигунами під час фази гальмування, повторно використовується або навіть повертається в електромережу, що призводить до економії 30-40% енергії.

9. Завдяки контролю потужності радіочастотного лазера та ПЗ Cut on the fly машина може досягти максимальної продуктивності, оскільки за один цикл можна робити декілька операцій: висікати та прорізати, робити мікроперфорацію, гравірування, нумерацію. ПЗ управління агрегатом дозволяє автоматично зберігати параметри виробництва.

10. Машину легко може обслуговувати одна людина, навіть дівчина.

11. Для друкарень флексографічного друку — лазерна висічка з подвійною головою (350 + 350 Ватт), що на багатьох роботах дає змогу висікати зі швидкістю, що відповідає швидкості друкарської машини.

12. Ефективна система дистанційної діагностики, якісне сервісне обслуговування.

13. Повністю модульна конструкція. Можливість за потреби додавати нові секції у майбутньому.

 

UVI SYSTEMS LLC

Україна, 03035, м. Київ, вул. В. Липківського, 37-В, оф. 335

Моб.: +38 (067) 975-43-33

E-mail: info.uvis@gmail.com, sales@uvisys.com.ua

 

CARTES srl

Innovative machines and technologies for labels

via Michelangelo 2

46024 Moglia (Mantova)

phone + 39 0376 511 511 

fax + 39 0376 55 77 55 

 www.cartes.it