EFI Reggiani ecoTERRA – це рішення для пігментного друку на водній основі, що не потребує допоміжного обладнання для попередньої та подальшої обробки. Лінійка включає шість моделей ecoTERRA, в т.ч. з шириною друку 340 см, зі швидкістю від 150 до 700 м²/год. Новий цифровий принтер EFI Reggiani Extra, завдяки підтримці до 12 різних кольорів, розширює колірну гаму та глибину відбитків, а також підвищує якість та однорідність друку без шкоди для продуктивності.

Крім того, завдяки 48 новим друкувальним голівкам Kyocera KJ4B EX600 RC з рециркуляцією EFI Reggiani Extra також є «чемпіоном за часом безвідмовної роботи та надійності, максимізуючи готовність принтера до роботи та забезпечуючи чудові результати друку». Доступні дві моделі шириною 1,8 та 3,4 м.

Як і більшість принтерів Reggiani, це багатопрохідні машини. Швидкість друку становить 443 м²/год. за роздільної здатності 600 x 600 dpi під час друку у два проходи. При використанні двох комплектів чорнил принтер може виробляти 795 м²/год при ширині друку 3 м у два проходи.