Принтер підходить для застосування в галузі моди, спортивного одягу, домашніх меблів і м’яких вивісок.

Він має конфігурацію чорнила CMYK і передбачає додавання одного з трьох наборів чорнил:

  • помаранчевого та фіолетового;
  • флуоресцентного жовтого і флуоресцентного рожевого;
  • світло-блакитного і світло-пурпурового.

Філ МакМаллін, керівник комерційного та промислового відділу продажів Epson UK, сказав: «У сублімаційному секторі клієнти потребують швидкого виконання робіт, стабільної продуктивності, високоякісного друку та надійності. Враховуючи ці вимоги, ми розробили сублімаційний принтер промислового рівня, який, на нашу думку, встановлює нові стандарти».

У SureColor SC-F11000H використовуються чотири друкувальні голівки PrecisionCore Micro TFP і десятилітрові або трилітрові ємності для чорнила з підтримкою функції «гарячої заміни».

Принт також підтримує технологію Epson Precision Dot, яка поєднує три спеціальні технології для сублімації: Halftone, LUT і Micro Weave.

Пристрій забезпечує високошвидкісний друк до 255 м²/год., а його сушильна машина зменшує перенесення чорнила на зворотний бік носія та усуває зморшки.

Тим часом розширений автоматичний контроль натягу забезпечує точну та стабільну подачу носія. Epson виробляє всі компоненти для набору, вкл. друкувальні голівки, чорнила та ПЗ Epson EdgePrint Pro.

SureColor SC-F11000H, продемонстрований на drupa, вже комерційно доступний.