«Позитивні відгуки та численні дискусії на виставці показують, що наша зосередженість на енергоефективних рішеннях для збереження ресурсів, розширенні автоматизації та оцифровці наших послуг задовольнила потреби виробників друкарських машин», — говорить Петер Бекер, відповідальний за відділ друку в technotrans. Він підкреслив, що стійкість, як глобальний мегатренд, як ніколи присутня в індустрії друку.

«У цій галузі ми є провідним постачальником із перевіреними серіями пристроїв, які й надалі відповідатимуть усім вимогам і стандартам, — наголошує Бекер. Серед експонатів виставки technotrans були системи з природним холодоагентом R290, такі як комбінована установка alpha.c для приготування зволожувального розчину та темперування фарбувальної установки та модульний ECOtec.chiller xtend.

Крім того, фахівець з термоменеджменту презентував розробку інноваційного пристрою для віджиму чорнила для автоматизованої подачі чорнила зі стандартних контейнерів. Це важливий крок до розширення автоматизації постачання чорнил.

Завдяки тісній мережі представництв technotrans може підтримувати виробників машин і користувачів у всьому світі, надаючи цільові консультації, установку, введення в експлуатацію та обслуговування.

«Наша глобальна мережа створює довіру – наші послуги є надійними», – наголошує Бекер. Крім того, технологічна група зосереджується на поступовому розширенні своїх пропозицій послуг. technotrans робить післяпродажне обслуговування стабільним і постійно зосереджується на цифровізації, щоб збільшити швидкість і ефективність, мінімізуючи викиди вуглецю.

Особливо відзначили на виставці розширення дистанційного обслуговування та використання доповненої реальності. «Інтеграція цифрових технологій у нашу сферу обслуговування свідчить про те, що ми постійно розвиваємося і активно реагуємо на потреби наших клієнтів», — говорить Бекер.

Під час виставки technotrans вже зафіксував кілька конкретних проєктних запитів на індивідуальні системи охолодження. «Цьогорічна drupa стала для нас досить успішною. Інтенсивне спілкування у Дюссельдорфі підкріплює нашу відданість формуванню майбутнього галузі за допомогою новаторських і стійких рішень. Ми вірні нашому девізу виставки: «Розширення можливостей майбутнього друку», — каже Бекер.