Indigo 120K 120K може працювати зі швидкістю до 6000 арк./год. та виробляти понад два млн. арк./міс. Керуючий директор Саймон Купер сказав, що Solopress – чинна Компанія року за версією Printweek – деякий час спілкувалася з HP про 120K, і хоча фірма технічно є бета-версією сайту для машини, він очікує, що ЦДМ «запрацює».

«Вони дійсно зосередилися на надійності, а також зручності використання, полегшили роботу, автоматизували та використовують ШІ для виконання багатьох завдань, за які раніше відповідав оператор, — сказав Купер. — Технологія перевірки зображень також значно вдосконалена. А автоматична заміна піддонів на живильнику дозволяє підтримувати безперервне виробництво».

HP Indigo 120K буде встановлено у липні після того, як Solopress завершить поточний обсяг роботи, спричинений майбутніми загальними виборами. «Бізнес просто розвивається, а обсяги виборів зашкалюють, — додав Саймон Купер. — Цього тижня ми вперше досягаємо £1 млнприбутку за тиждень».

Клер Ревелл, регіональний бізнес-менеджер HP Industrial Print у Великобританії та Ірландії, зазначила: «Вітаю Саймона Купера та команду Solopress із придбанням першої HP Indigo 120K у Великобританії. Ми раді, що ви продовжуєте просувати шлях, бити рекорди та співпрацювати з нами на наступному етапі свого інвестиційного плану!» Solopress також придбала високотехнічний Heidelberg Speedmaster XL 106 у закритої компанії John Dollin Printing Services. Чотирьохколірна машина для нанесення покриттів, придбана у компанії Compass Business Finance, буде встановлена ​​разом із десятикольоровою машиною з секціями для нанесення лаку Speedmaster XL 106 Solopress, встановленою в новому підрозділі восени 2022 року. Інсталяція HP Indigo 120K створить простір для переміщення деякого фінішного обладнання у це виробниче у додатковий фінішний цех площею 465 м².

Підприємство інвестує ще £500 тис. в інфраструктуру для підтримки свого розширення. Придбають фальцювальну машину MBO T800, нову гільйотину Polar 137 і фальцювальну машину Horizon Ice 566, які надійдуть у липні.

«Ми зростаємо всюди», — додає саймон Купер.

Solopress планує досягти обсягу продажів щонайменше в £40 млн цього року, а на 2026 р. поставила за мету обіг у 60 мільйонів фунтів стерлінгів. «Ми закладаємо фундамент, щоб досягти цифри в £60 млн. Я думаю, що, ймовірно, наступного року буде ще кілька інвестицій», – пояснив він.

На drupa була команда з шести співробітників Solopress, а також близько 20 інших колег із компаній Onlineprinters Group. Торік продажі Solopress склали £35,5 млн, в компанії працює 230 осіб. Цього року Solopress виповнюється 25 років.