CM-17d оснащений електронним видошукачем, який є новою функцією, що полегшує позиціонування, в той час як CM-16d відрізняється невисокою вартістю. Ці моделі чудово підходять для вимірювання невеликих зразків і зразків з вигнутою поверхнею і дають змогу дистанційно управляти даними через бездротове з’єднання. Ці продукти підвищують ефективність роботи та реалізують розширене управління кольором при контролі якості у різних галузях виробництва, включаючи текстильну галузь.

CM-17d забезпечує підвищену точність вимірювань, зберігаючи сумісність даних із попередньою моделлю CM-700d. Крім того, відмінності у значеннях вимірювань між приладами скоротилися приблизно на 40%, а час вимірювання — приблизно на 30% порівняно з попередньою моделлю. CM-17d оснащений функцією аналізу та регулювання довжини хвилі (WAA), яка компенсує відхилення довжини хвилі спектрометра через зовнішні фактори, такі як вплив під час використання та зміни температури навколишнього середовища.

Функція WAA безкоштовна впродовж першого року після покупки CM-17d, після чого можна продовжувати використовувати цю функцію, отримавши послуги з перевірки та калібрування. Управління кольоровими даними здійснюється за допомогою програмного забезпечення для керування кольором SpectraMagic NX2.