Під егідою HP Indigo кожен користувач Fiverr тепер може знайти потрібних співробітників для друку для свого бізнесу.

Маючи найбільшу в світі базу користувачів цифрового друку, HP Indigo планує розширити цю співпрацю, охопивши більше служб друку та програм через свою розгалужену мережу друку. Глобальне охоплення користувачів HP Indigo доповнює присутність Fiverr у всьому світі.

Fiverr із сотнями тисяч фрілансерів, які пропонують широкий спектр послуг, тепер може розширити їх, включивши друк. Це означає початок співпраці між HP і Fiverr, починаючи з вибраних провайдерів друкарських послуг HP Indigo, представлених на новому «ринку рішень» Fiverr.

Мережа обслуговуватиме мільйони користувачів, зосереджуючись на спільноті дизайнерів Fiverr.

«Як лідер ринку, визнаний брендами в усьому світі за встановлення стандартів цифрового друку та з базою інсталяцій понад 8000 друкарських машин у всьому світі, ми зобов’язуємося постійно стимулювати цифрову трансформацію та підтримувати наших клієнтів у розширенні попиту на послуги цифрового друку», — сказав Ноам Зільберштейн, генеральний директор і віце-президент HP Indigo.

«Це співробітництво пропонує талантам Fiverr і компаніям бездоганний, комплексний досвід, який охоплює все — від початкових концепцій дизайну до кінцевого друкованого продукту.

Цей комплексний набір послуг забезпечує охоплення всіх аспектів процесу дизайну та друку, від А до Я», — додала Галі Арнон, бізнес-директор Fiverr.