HP і RRD співпрацювали впродовж останніх тридцяти років, і це нове розширення наявного парку RRD сприятиме ефективності та економії часу впродовж усього виробничого циклу. Це розширення підвищить продуктивність і гнучкість, щоб задовольнити різноманітні потреби клієнтів у сферах паковання, комерційної реклами, прямої поштової розсилки та звітності.

Джон Пекарік, головний операційний директор RRD: «Ми прагнемо забезпечувати найвищу якість бренду для клієнтів наших клієнтів через численні точки взаємодії на фізичному та цифровому шляху клієнта. У нас є стратегічні стосунки з HP, які надають нам ранній доступ до інноваційних технологій, що й надалі роблять друк цінним засобом». Хаїм Левіт, старший віце-президент і президент підрозділу HP: «Платформа рішень HP, створена на основі рішень Indigo та PageWide InkJet, є найповнішою в галузі. Наші інвестиції в дослідження та розробки дозволили вивести на ринок обладнання, яке допомагає друкарням диференціювати свої ринкові підходи. Під час drupa ми запускаємо кілька нових рішень, які дають змогу отримувати різноманітну продукцію. Ми раді бачити, що тридцятирічна співпраця з RRD розвиватиметься новими та цікавими способами в майбутньому».

Ліза Прютт, президент сегменту паковання та етикеток у RRD: «Ринок постійно змінюється, і завдяки нашій глобальній мережі ми продовжуємо інвестувати в правильні технології, щоб задовольнити потреби наших клієнтів. Швидкість виходу на ринок, високоякісні продукти та міцні партнерські стосунки важливі для наших клієнтів — ми продовжуємо тримати ці пріоритети на першому місці».

Крейг Робертон, президент відділу комерційного друку в RRD: «Наша мережа з 43 підключених комерційних друкарень США покладається на виконання програм для наших клієнтів на кількох локаціях щодня. Для надійного високоякісного друку нам потрібні найкращі технології друку. HP допомагає нам це зробити».