Fujifilm-Barberán серії HS це модульна система з шириною друку до 1,6 м і потенційною продуктивністю понад 6000 м²/год. Ширина матеріалу до 1,7 м. Linney інвестувала у модель HS6000 із верхньою подачею та верхнім укладанням. Група надає широкий спектр креативних маркетингових послуг разом із спеціальними видами власного друку на майдпнчику в Менсфілді. 15 років тому Linney першою придбала принтери Inca Onset, і виконавчий директор Чарльз Лінні сказав, що відтоді стосунки фірми з Fujifilm були «дуже важливими» для бізнесу.

Він сказав: «Ми впевнені, що настав час однопрохідного струменевого друку, нам хотілося чогось надійного, швидкого, якісного та з чудовим часом безвідмовної роботи. За всіма цими показниками Fujifilm-Barberán серії HS справила на нас величезне враження. Це у п’ять-десять разів швидше, ніж попередня технологія, якість фантастична, і наші оператори були надзвичайно вражені».

Лінні також сказав, що HS6000 допоможе задовольнити вимоги до зростаючою швидкості виходу на ринок, яка потрібна нашим клієнтам.

Девід Бертон, CCO компанії Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, сказав, що він радий, що довгостроковий партнер Linney обрав HS. «Ми з нетерпінням чекаємо ще більш тісного партнерства в найближчі роки».

Barberán давно користується друкувальними голівками Epson на своїх цифрових пристроях. У HS6000 із роздільною здатністю 600 dpi використовуються чорнила Fujifilm Uvijet і праймер, розроблений на заводі Fujifilm у Бродстері в Кенті. Принтер може друкувати на широкому діапазоні типів носіїв.

Власник Barberán Хесус Барберан прокоментував: «Ми дуже раді працювати з Fujifilm над проектом серії HS, і ми раді вітати нашого першого клієнта цієї новаторської платформи. «Linney, як і Barberán, є родинним бізнесом. І, як і ми, впродовж десятиліть вони зростали, інвестуючи в майбутнє та ведучи шлях у впровадженні нових технологій. Ми з нетерпінням чекаємо довгої успішної спільної роботи».

Інсталяцію заплановано на наступний рік після того, як машину буде виготовлено на замовлення. Окрім паковання, беспекового друку, матеріалів поштових розсилок, Linney також пропонує послуги керованого друку. Родинна фірма шостого покоління Linney була заснована в 1851 році. Обсяг продажів групи становить близько £120 млн, а в ній працює 1200 людей.