All4Labels підписала багаторічну угоду в рамках подальшого стратегічного партнерства з HP на drupa 2024. Нові інвестиції спрямовані на зміцнення портфоліо на шляху до кращого зв’язку між брендами та споживачами за допомогою глобальних, цифрових, стійких і своєчасних пропозицій продуктів. Бачення All4Labels полягає в тому, щоб повністю оцифрувати свої виробничі цехи.

Маючи 27-річний досвід співпраці з HP, світовий лідер з виробництва етикеток і паковання продовжує постачати високоякісні екологічні етикетки, пропонуючи швидкий час виконання робіт, підвищену ефективність і спрощені ланцюжки постачань. Завдяки угоді All4Labels ще більше розширює свій цифровий потенціал за рахунок значних інвестицій, які охоплюють кілька одиниць HP Indigo V12, HP Indigo 200K і вдосконалену версію HP PageWide Advantage 2200.

Анонсований на drupa 2024 цей стратегічний крок зміцнює позицію All4Labels як зростаючого глобального гравця в галузі переробки паковання. Перші інсталяції відбудуться в різних географічних регіонах впродовж літа 2024 року.

Гюнтер Вейманс, головний операційний директор All4Labels Group, сказав: «Ми тісно співпрацювали з HP у розробці HP Indigo V12, проводячи початкові бета-тестування, а також визнаючи здатність машини прискорити наше зростання в сучасному ринковому ландшафті. Ця технологія дає змогу великим організаціям і брендам швидко адаптуватися до невизначеності ринку та вимог брендів, дозволяючи нам покращувати пропозиції та краще обслуговувати клієнтів.

All4Labels цінує своє давнє партнерство з HP, яке виходить за межі продуктів і послуг, охоплюючи всю глобальну галузеву екосистему. Ми цінуємо постійне прагнення HP бути технологічним лідером у сфері машин, чорнил, програмних рішень, можливостей аналізу даних і проривних інновацій. Ця співпраця додає значну цінність нашому бізнесу та підкреслює спільну відданість досягненню досконалості в усьому ланцюжку створення вартості».

Хаїм Левіт, старший віце-президент і президент підрозділу HP Industrial Print, заявив: «Ми дуже раді, що All4Labels, цінний партнер, вирішив продовжити нашу співпрацю, уклавши угоду з кількома підрозділами для ЦДМ HP. Розширюючи свій і без того чудовий парк промислових машин HP, All4Labels підкреслює відчутний вплив цифрових технологій HP на рентабельність інвестицій, а також наголошує на нашій спільній прихильності до інновацій, стійкості та гнучкості. Це рішення є свідченням глибокої довіри та взаємної прихильності, які визначають нашу співпрацю. Ми поділяємо те саме бачення щодо руйнування арени конвертації етикеток, і це розширення зміцнює нашу обітницю вести галузь у нову еру цифрової трансформації».

All4Labels може швидко реагувати на потреби бренду та отримувати вигоду від зростання бізнесу, забезпечуючи продуктивність у широкому діапазоні медіа та пришвидшуючи час виходу на ринок. У ЦДМ HP Indigo V12 використано нову технологію LEX — для вузько рулонного друку етикеток зі швидкістю 120 м/хв. з усіма можливостями технології HP Indigo для виробництва етикеток.

HP Indigo 200K для екологічного гнучкого паковання на вимогу відповідає вимогам сталого розвитку, зменшуючи вплив на довкілля.

HP PageWide Advantage 2200 пропонує переробникам можливість виготовляти великі обсяги завдань етикеток, друкуючи лише те, що потрібно клієнту, і уникаючи непотрібних витрат носія та часу на налаштування.