«drupa демонструє нові розробки продуктів, які реалізують нашу програму ʺПравила кольорівʺ, дорожню карту для успішного управління кольором, — говорить Клайд Тіллман, президент Lithec USA. — Ми демонструємо консоль LithoScan Console нового дизайну з функціями, які підвищують продуктивність друкарні. Ми хочемо поділитися нашим досвідом щодо того, як управляти процесом, із галуззю, і ми створили дорожню карту, яку, на нашу думку, має реалізувати кожна друкарня, щоб максимізувати свою економію та досягти узгодженості кольорів».

Відвідувачам стенду Lithec демонстрували систему LithoFlash із новою розробленою консоллю LithoScan. Ця нова консоль відображає різноманітні функції, як-от денситометричні та спектральні вимірювання, можливість перевіряти аркуші та порівнювати аркуші з аркушами або порівнювати PDF із аркушами. LithoFlash також працює в прямому ефірі на стенді RMGT, на RMGT 1060 LX, 6-колірній офсетній машині формату 1060 мм.

Технологія LithoFlash від Lithec усуває потребу вимірювати кольорові смуги вручну, зчитуючи кольорову смугу в режимі реального часу під час роботи машини. Lithec LithoFlash доступна на всіх нових листових офсетних друкарських машинах, а також може бути модернізована на друкарських машинах різних брендів, включаючи Heidelberg, RMGT, Komori, KBA, Manroland і Mitsubishi.

Крім того, Lithec пропонує автономні системи перевірки, сумісні з усіма машинами всіх виробників. Інспекційні столи Lithec можуть одночасно підтримувати до чотирьох машин. Маючи понад 1500 інсталяцій на друкарнях по всьому світу, вбудовані та офлайнові системи контролю кольору та перевірки Lithec були добре сприйняті комерційними друкарнями, друкарнями пакування та конвертерами. Переваги включають скорочення часу на підготовку, зменшення відходів підкладки та незмінну якість виробництва впродовж усього накладу.