Nyloflex eco ACT — це фотополімерна флексографічна пластина середньої жорсткості, розроблена для забезпечення ідеальної якості друку. Однією з ключових особливостей цієї пластини є її сумісність як з ламповими, так і зі світлодіодними системами експонування, що дає змогу інтегрувати її в існуючі процеси виготовлення форм, підвищуючи ефективність і гнучкість.

Спеціально розроблена для паперу та картону, nyloflex eco ACT чудово працює з фарбами на водній основі, забезпечуючи ефективність на вбираючих основах.

Nyloflex eco FAC — це м’яка фотополімерна флексографічна пластина, розроблена для післядруку на гофрокартоні з незмінними та високоякісними результатами. Незалежно від того, чи викориристовуються шорсткі або нерівні поверхні або чутливі до тиску та м’які паперові підкладки, ця флексографська пластина є надзвичайно міцною та довговічною. Полімерний шар нових пластин містить 19-29% відновлюваної сировини. За словами Xsys, пластини забезпечують до 20% скорочення часу обробки, підвищення продуктивності при одночасному зниженні споживання енергії та розчинників.

«Оскільки весь ланцюжок створення вартості паковання зміщується в бік стійких рішень, Xsys запустив серію екопластин nyloflex під гаслом ″Підйом перевіреної якості до сталого майбутнього″. Це підкреслює, що для нас підвищення екологічності продукції не означає загрози перевіреній якості бренду nyloflex. Найвища якість друку та довговічність продукту є обов’язковими для підтримки конкурентоспроможності наших клієнтів та індустрії флексографічного друку в цілому», — прокоментував Флоріан Гельцле, менеджер із продуктів nyloflex і nylosolv у Xsys.

«Вихід на ринок екологічної серії продуктів nyloflex важлива віха в наших зусиллях зробити внесок у більш стійку галузь, — додала д-р Єва Фройдентхалер, віце-президент із технологій Xsys. – Впродовж наступних 12-18 місяців nyloflex eco ACT і nyloflex eco FAC замінять свої попередниць, які будуть виведені з виробництва. Ми також приступили до давно запланованого проєкту зі стандартизації всіх кольорів флексопластини nyloflex впродовж наступних 24-36 місяців до яскравого, прозорого світло-блакитного відтінку, як це вже сталося з деякими високоефективними пластинами для гнучкого паковання. Ця колірна гармонізація забезпечує більш ефективні виробничі процеси та скорочення відходів, що ще більше зменшить вуглецевий слід нашої продукції. Зрозуміло, що продуктивність продукту є пріоритетом і не повинна ставитися під загрозу».

Пластини серії nyloflex eco та відповідні зразки друку будуть представлені на стенді Xsys під час drupa.