Відвідувачі drupa зможуть ближче познайомитися з матеріалами Drytac, які використовуватимуться декількома виробниками комплектного обладнання під час демонстрації обладнання. Персонал Drytac також готовий відповісти на запитання та порекомендувати продукти.

HP, яка матиме кілька стендів на заході, буде використовувати матеріал Drytac на своїх принтерах HP Latex 800W і HP Latex 2700W вранці 4 червня. Продукти, які будуть представлені під час цих живих демонстрацій, включають SpotOn SynTac, поліпропіленовий графічний носій для стін і підлоги, Paper Fleece, настінне покриття, а також матеріали з колекції плівок ViziPrint, придатні для високоякісних наклейок, вивісок і реклами на вітринах.

Mutoh використовуватиме різні матеріали Drytac у демонстраціях продукції на стенді B10 у павільйоні 9 впродовж усієї події. Йдеться про Polar PET 170, поліефірну плівку для підлоги та стін, світловідбиваючу ПЕТ Polar Chrome зі сріблястим відливом, ПВХ-плівку ReTac ChalkMate та оптично прозору ПЕТ-плівку ViziPrint Impress Clear.

На стендах від A02 до A02-06 у павільйоні 8b Fujifilm проводитиме живі демонстрації з двома матеріалами Drytac. Відвідувачі матимуть можливість дізнатися більше про найкращі характеристики білого полімерного самоклейного вінілу Polar Grip та лляної версії тисненої шпалерної плівки Drytac ReTac Textures.

Крім того, Epson також використовуватиме Polar PET 170 у рамках демонстрації продукції на стенді D20 у залі 5. Drytac Polar PET 170 — це біла, сприйнятлива до чорнила ПЕТ-плівка з текстурованою матовою поверхнею, яка ідеально підходить для направлених повідомлень, роздрібної торгівлі, акцій, POS-реклами.

«drupa є головною глобальною подією для індустрії друку, і ми раді, що ці великі виробники вирішили використовувати продукцію Drytac, щоб продемонструвати своє обладнання відвідувачам з усього світу, — говорить Гейден Келлі, генеральний директор Drytac. — Сотні тисяч людей пройдуть через Messe під час drupa 2024. Ми з нетерпінням чекаємо почути відгуки від наших партнерів-виробників про те, як світова аудиторія сприймає провідні продукти Drytac».