SC7000 PRO-T і SC7000 PRO-T XL доповнять висікач SC6500 та розширять лінійку надзвичайно універсальних і компактних цифрових висікальних машин, які працюють з аркушами розміром до 520x720 мм на машині, яка займає трохи більше один квадратний метр площі. Власне, SC7000 Pro-T XL — це версія ширшого формату, яка може обробляти аркуші розміром до 520x720 мм.

Ключові зміни порівняно з SC6500 включають введення активного тангенціального бігу вального коліщатка, що забезпечує набагато більш якісний тиск бігування, і розмір аркуша, який можна обробляти. Листи завт. до 450 мікрон тепер можна різати, бігувати та перфорувати за один прохід за допомогою інтуїтивно зрозумілого програмного пакету ColorCut, розробленого спеціально для всього діапазону різальних інструментів.

Рей Хіллхаус, віце-президент із продажу та маркетингу офлайн-підрозділу Plockmatic Group, зазначив: «Це захоплюючі доповнення до нашої родини повністю автоматичних цифрових різаків. Ці компактні та продуктивні пристрої виконують функції порізки/біговки з подвійним інструментом, що поєднує технології плоского, листового, тангенціального та контурного різання. Рішення ідеально підходять для комерційних друкарень і компаній цифрового друку, які бажають запровадити автоматизовану цифрову висічку всередині компанії.

Як і решта пристроїв лінійки ColorCut SC, ці моделі ідеально підходять для виробництва коротких накладів, перевірки широкоформатних робіт, маркетингових зразків або створення прототипів таких робіт, як картонні коробки (тепер і на більших розмірах аркушів). Розширений формат ідеально підходить для постійно зростаючого асортименту ЦДМ формату B2, включаючи Indigo 10000 або нові тонерні машини FujiFilm. На Drupa ми покажемо обробку на SC7000, аркушів, виготовлених на FujiFilm Revoria Gc12500».

SC7000 PRO-T — це унікальний різак/бігувальний пристрій — перший у своєму класі, який використовує тангенціальне бігувальне коліщатко, що забезпечує можливість високоякісної біговки.

Оскільки це цифрові системи, для SC7000 не потрібні матриці, що скорочує час виходу на ринок і знижує вартість. Користувачі можуть виконувати завдання з підключеного ПК за допомогою набору ПЗ ColorCut Pro5. Користувачі також можуть використовувати «автономну функцію», розташувавши різак поруч із джерелом живлення, і виконувати завдання з внутрішніх файлів або з USB-накопичувача.

Все це управляється з сенсорного екрану пристрою. Користувачі можуть використовувати автономну функцію та навіть відключати пристрій від настінної розетки, запустивши різак із мобільної електростанції. Весь асортимент різальних інструментів швидкий і простий у використанні, навіть для тих, хто не навчений операціям різання.

Автоматичний пристрій подачі може складати до 1000 аркушів розміром до 340x710 мм і до 545x740 мм для моделі XL, в т.ч. нестандартних розмірів з функцією самоцентрування. Специфікації завдань можна зчитувати за допомогою друкованого QR-коду або шляхом отримання інформації з системної бібліотеки завдань для повторної роботи. ПЗ може успішно впоратися із змішаним пакетним сеансом роботи або обертанням аркушів. Позначки для точного позиціонування кожного аркуша автоматично створюються ПЗ ColorCut Pro, що входить до комплекту.

Швидкість фрези SC7000 становить до 1060 мм на секунду. Висікач може працювати з товстими носіями та картками завт. до 450 мікрон у форматі носія, включаючи A3+, SRA3, A4+, SRA4, до макс. розміру носія 710x340 мм у ширину. Мін. розмір носія — 279x180 мм у ширину. Розміри ріжучого блоку — 832,58×881,43×1248,17 мм. Вага — 145 кг.