Scodix Ultra — ключовий компонент діяльності TBB для прикрашання книжкових обкладинок, календарів і щоденників. Інтеграція Scodix у звичайні та УФ-технології друку TBB була бездоганною, а також стала ключовим елементом у підвищенні якості дизайну TBB, що призвело до «захоплюючих результатів», за словами Мірко Брезана, виконавчого директора TBB.

«Враховуючи тенденцію скорочення накладу, збільшення кількості версій книжок і боротьбу видавців із надлишковими товарами, Scodix став безцінним інструментом; і це стосується всіх удосконалень Scodix, – зазначає Брезан. — «Це не лише допомогло TBB зберегти свою клієнтську базу, але й значно розширило наш портфель.

Ми також в захваті від постійних інноваційних зусиль Scodix. З розвитком обладнання, ПЗ та витратних матеріалів Scodix все більше задовольняє універсальні потреби, надаючи пріоритет продуктивності та ефективності. Увага Scodix до екологічної стійкості заслуговує на повагу. Ці фактори в сукупності позиціонують Scodix як невід’ємну частину нашої стратегії наразі та на майбутнє».

«Складні та привабливі вдосконалення, які TBB створив на понад 10 мільйонах сторінок, є свідченням цінності, яку технологія Scodix забезпечує для TBB та його клієнтів, — говорить Марк Ніксон, виконавчий віце-президент з глобальних продажів у Scodix. — Ця вражаюча віха є джерелом гордості для команди Scodix».